Gazelle E-Bikes (Pedelcs)

Bekijk:
 

Gazelle E-bikes met aandrijving diversiteit

Om aan de grote vraag en vooral de productie van E-bikes te kunnen voldoen, is de fabriek in Dieren onlangs verbouwd en uitgebreid. Met hun E-bikes blijven de Nederlanders trouw aan de filosofie van de fabrikant en bouwen ze fietsen van hoge kwaliteit voor jouw dagelijks leven en ontspannen vrije tijd. De buitengewone look integreert de elektrische aandrijving naadloos in het totaalconcept. In tegenstelling tot de meeste andere fietsfabrikanten vertrouwen zij niet op slechts één fabrikant voor de aandrijfsystemen, maar gebruiken zij verschillende modellen, afhankelijk van het individuele doel, om een perfecte rijervaring en een optimaal vermogen te bieden. Maar eerlijk? Als je geïnteresseerd bent in een elektrische fiets van Gazelle, ben je waarschijnlijk meer verslaafd aan het ontwerp of de functionaliteit van een van de visuele traktaties en laat je de technische details liever aan de ontwerpers over. Je kan er zeker van zijn dat een in-house ontwikkelingsafdeling ervoor zorgt dat je de technologie krijgt die je nodig hebt.

Ruime keuze aan Gazelle elektrische fietsen

Een elektrische fiets is als een gewone fiets, alleen: alles gaat net even wat gemakkelijker. Tegenwind, kind aan boord met boodschappen of heuvel op is nooit meer een probleem. Een Gazelle E-bike is daarbij een keuze voor degelijkheid met een betrouwbare motor voor de trapondersteuning. Een bijna geruisloze Panasonic motor bij het voorwiel heeft ook als voordeel dat deze niet opvalt. Modellen uit de serie Gazelle HF zijn voorzien van een voorwielmotor. Voor al te lange ritten en vooral krachtige trapondersteuning is een fiets met een voorwielmotor minder geschikt. Daartoe is een middenmotor van Impulse of Bosch een veel betere keuze.

Een Gazelle E-bike met middenmotor is ideaal voor diegenen die flink wat vermogen van de motor kunnen of willen gebruiken. Bovendien maakt een laag zwaartepunt bij de trapas de fiets makkelijker wendbaar en het weggedrag stabieler. Perfect voor sportieve fietsers, zoals commuters of liefhebbers van dagtrips, maar ook om boodschappen en een kind mee te nemen.

Actieradius van Gazelle E-bikes

Gazelle elektrische fietsen kopen doe je natuurlijk niet voordat je weet hoe ver je er mee kan komen. De ritafstand wordt overigens ook wel actieradius genoemd. Hierbij spelen een aantal factoren een rol en het is verstandig om voor de zekerheid advies te vragen bij de fietshandelaar. Zo is extra weerstand met tegenwind of bergop fietsen van invloed op de duur van de trapondersteuning, evenals zachte banden of altijd in de zwaarste versnelling fietsen.

De standaard actieradius van de accu´s lopen ook nogal uiteen. De accu bij de Panasonic voorwielmotoren leveren 300 tot bijna 500 Wattuur, waardoor een actieradius van 80 tot 110 km bereikt kan worden. De accu´s bij de middenmotoren kunnen meer vermogen leveren en ook meer Watturen. Zo levert een Bosch Active Line accu tot 145 km trapondersteuning. De S-Pedelec CityZen Speed voorzien van een Bosch Performance Line accu biedt een actieradius van 95 km. Een Impulse Platina accu heeft een maximale actieradius tot wel 160 km, op basis van 480 Wattuur.

Gazelle: Fietsen met comfort

Maar Gazelle is niet alleen afhankelijk van externe ontwikkelingen. De eigen innovatieve geest van het bedrijf komt keer op keer tot uiting in intelligente technologieën die Gazelle E-bikes onderscheiden van de concurrentie. Bijzonder vermeldenswaard is de 2WD technologie, die het principe van vierwielaandrijving toepast op E-bikes. De aandrijfkrachten worden optimaal over de voor- en achterwielen verdeeld, zodat er een perfecte balans is tussen jouw eigen trapkracht en de hulp van de motor. Dankzij de uiterst stille Direct-Drive technologie glijdt de Gazelle elektrische fiets altijd soepel en comfortabel over de weg en kan zelfs grotere hellingen zonder grote problemen de baas. Zoveel vindingrijkheid wordt natuurlijk beloond; Gazelle heeft in de loop van de honderdjarige geschiedenis van het bedrijf een hele reeks designprijzen gewonnen en natuurlijk ook testoverwinningen en topscores in producttests.

Aantrekkelijke E-bikes met functie

Het uitgebreide gamma fietsen van Gazelle komt ook tot uiting in de elektrische fietsmodellen. De E-bike versie van de succesvolle Arroyo stads- en trekkingfiets is opgepoetst en uitgerust met een nieuw type accusysteem in de bagagedrager. Dankzij de Shift Sensor-technologie schakelt de fiets soepel en wordt ingewikkeld stadsverkeer een bijzaak. Als allround talent biedt de Gazelle E-bike de ideale ondersteuning voor vlak en licht heuvelachtig terrein, en kan dus zowel op weg naar het werk als voor langere vrijetijdstochten worden gebruikt. Voor oudere fietsers heeft Gazelle een bijzonder aantrekkelijke E-bike in de aanbieding in de vorm van de Balance Hybrid F, die het met zijn ongebruikelijke framevorm gemakkelijk maakt om op elk moment van de fiets te stappen. Met een gepatenteerde zittechnologie wordt de rug ook op langere ritten merkbaar beschermd en zorgt voor comfortabel rijplezier.

De populaire Gazelle Miss Grace lifestyle fiets is nu ook beschikbaar als E-bike en laat zien hoe comfort, functie en een magische vintage look op een prettige manier gecombineerd kunnen worden. De robuuste bagagerekken kunnen tegen een stootje en de stabiele standaard zorgt voor een kantelvrije stand op elk oppervlak. Tegelijkertijd is de fiets ook gemakkelijk te gebruiken als E-bike en kinderlijk eenvoudig te berijden - dankzij de extra brede banden. De rechte zitpositie en het geveerde zadel zorgen voor een puur vakantiegevoel, zelfs op lange ritten. Als je de voorkeur geeft aan iets minder retro en meer discreet, is een van de Grenoble toerfietsen een betrouwbare metgezel voor jouw dagelijks leven. Met zijn lage instap vergemakkelijkt hij het op- en afstappen, de Bosch Active Line-aandrijving ondersteun je intuïtief waar je een beetje rugwind nodig hebt, en over vele, vele kilometers - de Maximum Range-accu maakt het mogelijk. Veel van de Gazelle E-bikes zijn verkrijgbaar in de standaard framematen 26 en 28 inch, maar ook met een bijzonder klein frame.

Zoveel technologie als nodig

Gezien het terrein waar Gazelle-fietsen zich voornamelijk ophouden, zouden de meeste moderne E-bike motoren volledig overgedimensioneerd zijn en dus niet alleen overbodige ballast, maar ook een aankoop die je jezelf echt kan besparen. De Hybrid M-modellen van de Gazelle E-bikes zijn voorzien van een middenmotor van Impulse of Bosch. De Impulse motor kenmerkt zich vooral door een comfortabele bediening en wordt daarom door Gazelle in veel trekking E-bikes gebruikt. Maar Panasonic mag ook enkele van de Gazelle E-bikes aandrijven met zijn middenmotor. Een raket zou hier niet op zijn plaats zijn, met zijn middelsterke prestaties voldoet hij precies aan de eisen die je stelt aan een E-bike in de stad of op korte tot middellange fietstochten. Hij reageert gevoelig op je trapbewegingen en levert een goed geproportioneerde hoeveelheid kracht. Bij Gazelle vind je ook enkele stads E-bikes met een voormotor. De motoren op de voorwielnaaf zijn aangenaam stil met beperkte prestaties, een wenselijke eigenschap vooral in de E-city bikes sector. Andere fabrikanten staan nu afkeurend tegenover draagbatterijen, maar Gazelle gebruikt nog steeds een extra compartiment onder de drager om de batterij in op te bergen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om de batterij te verwijderen voor het opladen, het gewicht van de batterij in deze positie heeft geen nadelige invloed op het rijgedrag van de fiets en er hoeft niet te worden ingegrepen in het ontwerp en de constructie van het frame om de batterij te plaatsen. Je zal langer plezier hebben van hun slankere uiterlijk, omdat de frames op deze manier stabieler blijven, of beter gezegd - de fiets gaat langer mee.

We hebben de 2022 Gazelle E-bikes in onze Online Shop

Hier op BikeExchange vind je talloze Gazelle E-bikes van dealers uit heel Nederland en Belgie. Wij bieden je een grote selectie van de huidige 2022 modellen, maar we hebben ook veel afgeprijsde modellen van vorig jaar, goedkope stopgezette modellen en goedkope demo fietsen op onze marktplaats. Op BikeExchange bieden talrijke fietsenhandelaren uit heel Duitsland hun assortiment aan op het internet. Voor je betekent dit: je kan kopen bij een gespecialiseerde handelaar, maar je krijgt internetprijzen. En je krijg ook het advies en de service die alleen een professional kan bieden. Vooral als je jouw eerste E-bike koopt, raden wij je aan een fiets te kiezen van een dealer bij je in de buurt. Op deze manier kann je de aankoop gemakkelijk via het WWW doen, maar jouw elektrische fiets in de winkel afhalen. Op die manier kan de dealer hem perfect voor je instellen en uitleggen hoe de aandrijving werkt. Gebruik de filterfunctie aan de linkerkant om jouw criteria op te geven, zoals versnellingen, framehoogte en budget, en je ontvangt aanbiedingen op maat van jouw behoeften. Dit maakt het makkelijk om de juiste Gazelle E-bike te vinden en te kopen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief