Cannondale E-bikes / elektrische fietsen

Bekijk:

Vier series Cannondale elektrische fietsen

De modellen 2018 met trapondersteuning van dit gerenommeerde amerikaanse merk zijn onder te verdelen in vier series:

  • Urban
  • Trekking
  • Sportief
  • Mountain

Urban E-bikes zijn ideaal voor forenzen en voor alledaagse ritjes in de stad, zoals boodschappen doen of shoppen. Lekker gezond en nog eens goed voor het milieu ook, bovendien ben je gelijk een goed voorbeeld voor kinderen. Naast een E-bike met trapondersteuning tot 25 km/u is er de Contro- E Speed waarmee snelheden tot 45 km/u gehaald kunnen worden. Dat is pas echt een goede concurrent voor de heilige koe, want zonder files en parkeerproblemen kom je bijna altijd sneller op je werk met zo´n Speed E-bike. Bovendien is zo´n fiets een stuk goedkoper in aanschaf, onderhoud en gebruik, vergeleken met een benzine slurpende auto.

De Mavaro Trekking E-bikes zijn meer geschikt voor langere ritten en voor heuvelachtig terrein. Neem bijvoorbeeld de Mavaro Performance met een verstelbaar stuur, waardoor een comfortabele zitpositie rechtop verkregen kan worden. De betrouwbare en krachtige Bosch motor brengt je overal naartoe en weer terug, ook in geaccidenteerde omgevingen. Een fijne fiets om ook meerdaagse tochten mee te ondernemen en dat geldt ook voor de overige Mavaro modellen.

De sportieve modellen uit de serie Kinneto hebben een Shimano STEPS motor voor de trapondersteuning. Uitgangspunten bij het ontwerp van de Kinneto modellen waren naast sportief ook een trendy design en een betaalbaarheid. Er zijn diverse modellen in verschillende uitvoeringen voor zowel dames als heren, zoals de Kinneto Women. In deze uitvoering is de Kinneto voorzien van spatborden en verlichting, waardoor het sportieve model ook nog eens een allround karakter toont.

Elektrische mountainbikes van Cannondale

Hou je ervan in de natuur te zijn of wil je met net iets sportievere vrienden of vriendinnen fietsen over veldwegen, bospaden en trails? Denk dan eens na over een elektrische mtb. Ook ideaal voor meerdaagse ritten, bijvoorbeeld in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën. Kijk maar eens naar de Tramount 1 en neem contact op met de fietshandelaar voor het juiste advies.

Wil je Cannondale mountainbikes kopen dan ben je verzekerd van de kwaliteit van dit bekende amerikaanse fietsenmerk, maar ook van een kwalitatief hoogwaardige Bosch motor en Bosch accu. De ritafstand ofwel actieradius met behulp van de trapondersteuning kan nogal variëren. Dit heeft te maken met het aantal Watturen van de accu, maar ook met een aantal externe factoren zoals banddruk, tegenwind, aantal hoogtemeters. Het is verstandig om hierover advies in te winnen bij de rijwielhandelaar. Gelukkig werkt BikeExchange uitsluitend samen met fietsspecialisten, waardoor de informatie altijd betrouwbaar is. Kijk gerust eens rond in onze online winkel voordat je een Cannondale mountainbike gaat kopen. Zo krijg je namelijk een goed overzicht van wat er voorhanden is en voor welke prijzen. Vergeet ook niet eens te kijken bij de voordelige overjarige modellen. Via de handige filterfuncties links bovenaan deze pagina kom je altijd uit bij het beste model voor jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief