Scott Fietsartikelen

Bekijk:
 

Welkom op de berg...

Als Scott erbij is, kan het hoog oplopen. Hoog, als in "de berg hoog op". De geschiedenis van het bedrijf begon tenslotte met een revolutionaire skistok. Het jaar was 1958 en een skistok van aluminium verving de vroeger gebruikelijke versies van bamboe of staal. De fabrikant? Scott, natuurlijk. Het succes was zo groot dat al snel een bedrijf werd opgericht om het enorme bestaande inventieve potentieel ten volle te benutten. De denktank had aanvankelijk zijn hoofdkantoor in de VS, maar precies 20 jaar later waagde hij de oversteek om ook de Europese markt te veroveren. Neutraal gebied was belangrijk voor de Amerikanen, dus werd Zwitserland gekozen als tweede thuisbasis. Daar werd het wintersportassortiment nog een paar jaar verfijnd. Het werd interessant voor ons in 1986, want in dat jaar bracht Scott zijn eerste fiets uit, zoals reeds vermeld, een mountainbike.

Het bedrijf bewees keer op keer hoe serieus Scott het fietsen nam, bijvoorbeeld met het eerste aerodynamische stuur. Of met de eerste "Unishock" verende voorvork. Of met de eerste carbon mountainbike. Of met het eerste frame dat minder dan een kilo weegt. Of...je kan meer voorbeelden vinden op Scott's homepage.

Intussen heeft Scott zich wereldwijd gevestigd als een innovatieve en geavanceerde fabrikant van outdooruitrusting, fietsen en fietsaccessoires, wintersportuitrusting en loopartikelen. Scott is ook betrokken bij motorcross.

Veel mountainbiken

Het zal je niet verbazen dat de grootste fietsdivisie van Scott nog steeds bestaat uit mountainbikes. Je krijgt een enorme keuze aan fietsen voor alle soorten disciplines. Natuurlijk zijn de fietsen die succes hebben gehad op fietsevenementen over de hele wereld, bijzonder populair. Hiertoe behoren in de eerste plaats de superlichte Scott Cross Country fietsen Spark en Scale. Op de een of andere manier komt hij over elk obstakel heen, en dat is waar de Genius trailfiets voor gebouwd is. Hij is ook vederlicht en verkrijgbaar in een Long Travel-versie met extra veerweg voor Enduro-fans. Als je helemaal nergens bang voor bent, zou je MTB hetzelfde moeten zijn. In de Gambler en Voltage YZ vindt je zielsverwanten die alles met je zullen geven bergafwaarts. De Ransom, daarentegen, is een absolute klassieker onder de Eduros. Ga je niet tot het uiterste op een? Of wil je een beetje van alles zonder financieel te ver te gaan? De Aspect hardtails zijn perfect voor je lichte training, als alledaagse fiets of om de mooie wereld van de bergsport te betreden. Je herkent de vrouwenversies trouwens aan de Contessa in de naam.

Scott kan ook snel gaan

Mountainbikes zijn niet de enige categorie waarin Scott je unieke trainingsapparatuur biedt. Als je op zoek bent naar een fiets die samen met je kilometers vreet op het asfalt, dan ben je bij de Scott racefietsen aan het juiste adres. De Addict, bijvoorbeeld, zijn klassieke racefietsen, maar ze zijn veel lichter dan veel van hun concurrenten. De Plasma en Foil zijn aerofietsen die je dankzij een rondom geoptimaliseerde aerodynamica altijd die extra tiende van een seconde opleveren. Kan je niet toeren op een racefiets? Je kunt het! Addict, Speedster* en Metrix** zijn het bewijs. En als de combinatie van racefiets en offroad je aanspreekt, zijn de Addict en Speedster Gravel grindfietsen iets voor jou.

... onder de radar

Scott levert je uitstekende fietsen in elke categorie. Maar ook al is het een stadsfiets of een toerfiets - Scott kan zijn voorkeur voor mountainbikes op de een of andere manier niet van zich afschudden. Je kunt het zien aan de fietsen. Zelfs de stadsmodellen Sub Sport zien er echt sportief uit. Hetzelfde geldt voor de Sub Cross toerfietsen. Of de juniorfietsen Roxter of Scale voor jouw kroost.

Scott E-Bikes

De E-bikes zijn gebaseerd op hun niet-gemotoriseerde tegenhangers, je vindt ze onder dezelfde benamingen, maar met een E-. De aandrijving wordt verzorgd door motoren van Bosch of Shimano, afhankelijk van wat beter past in het ontwerp of het toepassingsgebied. Op die manier zijn de E-bikes perfect aangepast aan jouw behoeften. Een wendbare E-mountainbike, een trekking E-bike voor continu gebruik of een betrouwbare stadse-bike voor elke dag - Scott levert het!

Scott fiets kleding en helmen

Scott levert niet alleen jouw favoriete fiets, ze zorgen er ook voor dat je er stijlvol uitziet tijdens jouw volgende rit. Je krijgt caps en casual t-shirts voor elke dag met een groot Scott logo op de buik. Sportkleding is meer geschikt voor de volgende rit, maar zo kan iedereen onmiddellijk en op elk moment zien waar je hart voor klopt. Afgezien daarvan, krijg je alle functionele fietskleding die je je maar kan wensen. Er zijn skintight racefietskits, koersbroeken en truien, maar ook supercasual wijd uitgesneden mountainbikeshirts en mountainbikebroeken. Alle kleding is trouwens verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Scott levert niet alleen comfortabele en functionele kleding, de Amerikanen/Zwitsers hebben ook aan jouw veiligheid gedacht. Je krijgt beschermers, fietsbrillen, fietshandschoenen en vooral helmen die ervoor zorgen dat je veilig thuiskomt van jouw fietstocht. Bovenal is de perfect geventileerde Vivo Plus helm met MIPS systeem, die een impact over het gehele schedeloppervlak verdeelt en zo punctuele verwondingen voorkomt, een van de innovaties die jouw fietsleven veel veiliger zullen maken.

Vindt jouw nieuwe Scott fiets op BikeExchange!

Wij hebben een grote keuze aan Scott fietsen voor je op onze online marktplaats, omdat wij de online aanbiedingen van talrijke dealers uit heel Duitsland op het internet presenteren. Hier koopt je jouw nieuwe Scott fiets niet zomaar ergens op het WWW, maar bij een gecertificeerde vakhandelaar die zijn vak verstaat. Op BikeExchange vindt je niet alleen de uitstekende Scott fietsen, maar ook fietskleding, schoenen en helmen. Wat je ook wilt kopen, wij bieden je twee veilige winkelmethodes: je kan zoals gebruikelijk in onze online shop winkelen, alles direct betalen en jouw goederen vervolgens gemakkelijk naar jouw huis laten sturen. Je kan jouw fiets ook online kiezen, kopen en betalen via Click&Collect en hem dan afhalen in de winkel van de dealer.

We hebben de beste prijzen voor je

Onze dealers hebben niet alleen de nieuwe modellen in de aanbieding. Want ook vóór 2022 heeft Scott natuurlijk al uitstekende fietsen gebouwd, maar nu moeten ze in de winkels, magazijnen en etalages plaats maken voor de nieuwste fietsen. Daarom kann je de fietsen en E-bikes meestal tegen onklopbare lage prijzen in de uitverkoop krijgen. De verminderde fietsen zijn niet slechter of inferieur, maar gewoon nieuw, niet langer "gloednieuw". Als je een koopje wilt doen, zijn onze uitverkoop aanbiedingen jouw terrein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief