Riese & Müller Online Shop & Sale Aanbiedingen

Bekijk:
 

Riese & Müller aanbiedingen in de online winkel

Iedereen kan een normale fiets bouwen. De uitvinders van Riese und Müller laten dat liever aan anderen over. En zo begon Riese und Müller zijn bedrijfsgeschiedenis met een innovatieve vouwfiets. Na een paar omwegen via sportfietsen en comfortfietsen is de tweede focus van de productie nu E-mobiliteit. De E-bikes en elektrische fietsen voor gebruik in de stad en in het terrein maken echter slechts de helft van de modellen uit. Wie serieus werk wil maken van efficiënte en milieuvriendelijke mobiliteit, maar behalve zichzelf één of twee dingen van A naar B wil brengen, heeft meer nodig dan een fiets. Boodschappen, kinderen, bagage of goederen, het maakt niet uit wat het is, het kan goed op een transport E-bike.

Motoren en accu's komen uit de productie van industriegigant Bosch, die innovatieve en krachtige aandrijfsystemen levert. De besturingseenheden en displays worden eveneens door Bosch geleverd en worden gekenmerkt door een intuïtieve en dus bijzonder gebruiksvriendelijke bediening. Voor al diegenen die grote plannen hebben en onbeperkt rijplezier willen zonder beperkingen, zijn er Riese und Müller E-bikes met DualBattery technologie, twee batterijen bereiken gewoon meer dan een, de actieradius van de lading wordt dus heel eenvoudig verdubbeld. De vering van de E-bikes is bijzonder belangrijk voor de ontwikkelaars. Dit is echter niet alleen voor jouw comfort. E-bikes leggen veel gewicht op de banden, en een goede vering verbetert de stuureigenschappen van de fiets. Bovendien is een E-bike beladen met een berijder of een cargo E-bike met een berijder en bagage geen kleinigheid qua gewicht, als zo'n massa begint te trillen wordt het moeilijk te hanteren, de vering zorgt ervoor dat alles soepel mee rolt.

Vind Riese und Müller E-bikes aan super prijzen

Je kan Riese en Müller E-bikes bij verschillende fietsenwinkels krijgen. Je moet ze alleen eerst vinden! Als je geen tijd of zin hebt om naar verschillende fietsenwinkels te gaan, maar de ondersteuning van een ervaren fietsendealer niet wilt missen, dan ben je bij BikeExchange aan het juiste adres. Bijna 400 lokale dealers stellen hun assortiment beschikbaar op het BikeExchange internetplatform. Alle informatie over de fietsen staat in de artikelomschrijving, zodat je jouw weg kunt vinden in het verwarrende oerwoud van aanbiedingen en kunt uitzoeken welke E-bike precies bij je past. Op deze manier kan je verschillende fietsen en e-bikes vergelijken, uitzoeken welk model precies aan jouw verwachtingen voldoet en uiteindelijk een fiets kopen die precies aan jouw verwachtingen voldoet. Zodra je hebt gekozen voor een Riese & Müller model in de online shop, kan je contact opnemen met de dealer, die je graag zal adviseren als je vragen hebt. Je kan de fiets ook meteen kopen en hem gemakkelijk bij je thuis laten bezorgen. Omdat met name E-bikes niet bekend staan als vedergewicht, bieden wij de mogelijkheid om fietsen te kopen via Click&Collect. Je koopt en betaalt online en haalt jouw fiets persoonlijk op in de winkel. Enerzijds bespaart je zo op de verzendkosten, anderzijds kan je van de verkoper instructies krijgen over de technische kenmerken van de E-bike en over het gebruik van de boordcomputer.

Bespaar flink met onze Riese & Müller uitverkoop

Als gevolg van de hoge ontwikkelingsinspanning en de hoogwaardige componenten, hebben Riese & Müller E-bikes meestal vrij hoge prijzen, vooral als het gaat om de nieuwste modellen. Als je op zoek bent naar een goedkoop instapmodel, dan is onze Riese & Müller verkoop de juiste plaats voor je. Daar kan je demonstratiemodellen of E-bikes van vorig seizoen voor spotprijzen krijgen. De gereduceerde verkoopprijzen zijn budgetvriendelijk. Maar dat betekent niet dat de elektrische fietsen volledig verouderd of inferieur zijn. Meestal zijn het eigenlijk de voorgangers van de huidige modellen die na een beurs plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Om hun voorraden snel op te maken, bieden onze dealers de fietsen met korting aan; een goede gelegenheid om een geweldige fiets voor een redelijke prijs te bemachtigen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief