Haibike Online Shop & Sale aanbiedingen

Bekijk:
 

Alle info over Haibike in onze online shop

Haibike heeft de fietsenmarkt opgeschud...

Op het eerste gezicht is Haibike een vrij jonge fabrikant. De geschiedenis van het bedrijf gaat "slechts" terug tot 1995. Tenzij je de kleine lettertjes leest. Dan breidt de periode van ervaring zich plotseling uit tot bijna 100 jaar, want Haibike is een dochtermerk van de reeds lang bestaande Neder-Frankische fabrikant Winora. De directeur is een directe afstammeling van de oprichter van het bedrijf en kon daarom putten uit vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsen toen ze begon met het bouwen van op prestaties afgestemde sportfietsen met het pas opgerichte bedrijf Haibike.

Vrij snel kregen de uitvinders van Haibike te maken met een geheel nieuw soort spel op de fietsmarkt. De eerste E-bikes waren net de fietspaden van deze wereld aan het veroveren, maar ze waren nog mijlenver verwijderd van sportuitrusting. Het ietwat stoffige imago van deze eerste E-bikes, die eerder als gepensioneerden fietsen werden beschouwd, wordt momenteel van zich afgeschud. En Haibike heeft hierin een niet te onderschatten aandeel. Want de Haibike Mountainbikes kregen gezelschap van de Haibike E-mountainbikes, die al snel de standaard werden voor E-offroad fietsen dankzij een nauwelijks te overtreffen kwaliteit en een praktische ontwikkelaarsgeest.

Uitverkocht

Normaal gesproken raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze Haibike sale aanbiedingen in de online shop, want daar kun je de modellen van vorig jaar tegen gereduceerde prijzen krijgen. Het is eerder zeldzaam dat een fietsmodel uitverkocht is. Maar Haibike heeft dit in zijn bedrijfsgeschiedenis al voor elkaar gekregen. Bijvoorbeeld, met een van de eerste XDURO's. Wacht dus niet te lang als je een van onze Haibikes leuk vindt!

Innovations non-stop

Gaten in de markt ontdekken is een van de specialiteiten van Haibike. En zodra een gapend gat is ontdekt, neemt Haibike geen genoegen met halfbakken oplossingen, maar ontwikkelen ze snel de juiste functie. Er is geen E-mountainbike? Dan bouwt Haibike er een.

De plaatsing van motor en accu is een pijnlijk punt bij veel E-bike ontwerpen. Haibike noemt zijn aanpak "zichtbare integratie". Als je naar de motoren kijkt, zie je meteen wat er bedoeld wordt. Op dit moment kunnen motoren en accu's niet volledig verdwijnen, dus integreert Haibike ze harmonieus in het totaalplaatje. Ze worden geen visueel vreemd lichaam, maar maken deel uit van het ontwerp. Andere Haibike specialiteiten zoals de gedraaide motor of de SkidPlate - een plaat die de motor beschermt tegen stoten van stenen of bij een val - werden snel gekopieerd van andere fabrikanten.

En omdat Haibike zelfs het einde van alle linguïstische mogelijkheden heeft bereikt, werd de term ePerformance uitgevonden. Een nieuwe sport heeft gewoon een passende naam nodig, ePerformance staat voor eigentijdse prestatiesport met hulp van elektrische aandrijving. Ontdek alle E-bikes van Schweinfurt in onze online shop!

De Haibike modelseries in een oogopslag

Je hebt het misschien al begrepen, mountainbikes zijn de core business voor Haibike. Een van de eerste E-mountainbikes op de markt was de XDURO, die helaas snel uitverkocht was. Maar maak je geen zorgen - Haibike komt terug. De modelserie heet nog steeds XDURO. Tegenwoordig zit er veel meer van de nieuwste technologie in de off-road E-bikes. De Haibike Fatbikes behoren ook tot de XDURO familie. Ze zijn allemaal compromisloos off-road geschikt, dus als je serieus bent over E-offroad, ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een bijzonder brede prijsklasse hebben de SDUROS de perfecte fiets voor iedereen, van beginner tot professional. Je kan kiezen tussen full suspension of hardtail, afhankelijk van jouw smaak en het beoogde gebruik. De uitrustingsvarianten zijn hier bijzonder indrukwekkend. Je kunt het perfecte evenwicht vinden tussen budget en topuitrusting. Er is ook een stadsmodel dat meer geschikt is voor gebruik in de stad.

De motorloze fietsen worden in principe onderverdeeld in de Seet en Greed modellen. Achter de naam Seet gaan de downhillers, enduro's, all-mountain bikes, maar ook de fietsen voor jouw jongeren schuil. Greed is de naam van de snelheidsgeoriënteerde carbonmachines. Dankzij hun lage gewicht en krachtige rijgedrag kunt je zich op elke wedstrijd laten zien.

Het gaat allemaal om de juiste partners!

Natuurlijk kan zelfs een ambitieus bedrijf als Haibike niet alles in zijn eentje doen. Daarom zijn leveranciers die dezelfde hoge eisen stellen aan hun onderdelen als Haibike zelf onmisbaar. Displays, motoren en batterijen kunnen worden geleverd door gevestigde elektronicagiganten als Bosch of Yamaha. SRAM, Suntour, FSA, Magura of Schwalbe: de lijsten met onderdelen lezen als de wie-is-wie van de fietswereld. Natuurlijk mag de Japanse fietsonderdelenveteraan Shimano niet ontbreken. De volledige uitrusting van de fietsen vindt je op de respectieve productpagina's in onze onlineshop.

Perfecte technologie voor optimale prestaties

Vroeger werd gezegd dat een dure fiets niet kan compenseren wat je niet in je benen hebt. Dat is niet meer waar. Daar zijn E-bikes voor. Wat niet wil zeggen dat je immuun bent voor elke vorm van inspanning op een E-bike. E-bikes doen het werk niet voor je, maar ze ondersteunen je wel bij het trappen. Je kunt via de boordcomputer kiezen hoeveel ondersteuning je wilt. Bij Haibike verschillen de niveaus, afhankelijk van het merk van de geïnstalleerde aandrijving.

Maar of de Haibike E-mountainbike van je keuze nu een aandrijving heeft van Bosch of Yamaha, je kunt er zeker van zijn dat je de nieuwste technologie aan boord hebt. De motoren van beide fabrikanten worden gekenmerkt door een krachtig rijgedrag, terwijl de accu's punten scoren voor hun grote actieradius en vele laadcycli. Vooral de beeldschermen hebben de laatste jaren een intensieve ontwikkeling doorgemaakt, omdat veel beginners het erg moeilijk vonden ze te bedienen. Het resultaat zijn intuïtief bestuurbare boordcomputers. Als je buiten de gebaande paden bent, wil je je immers concentreren op je fiets en het parcours en niet vechten met de technologie. Tip: High-tech fietsen uit voorgaande jaren zijn meestal goedkoper - dus check onze Haibike Sale aanbiedingen van tijd tot tijd om er zeker van te zijn dat je geen koopjes mist.

Op BikeExchange kun je Haibike 2022 krijgen!

Nieuw jaar, nieuw geluk... Haibike vertrouwt echter niet op geluk. Wij gaan ervan uit dat het in Schweinfurt gevestigde bedrijf het succes van de voorgaande jaren naadloos zal voortzetten en zijn plaats aan de top van de E-bike markt vol vertrouwen zal handhaven. Een van de bouwstenen van het succes zal ongetwijfeld een klantvriendelijker categorisering van de fietsen zijn. Tot nu toe gaven de namen van de motorfietsen aan welke fabrikant achter de motorkracht zat. SDUROS werden aangedreven door Shimano, XDUROS werden aangedreven door Bosch motoren. Vanaf 2019 geldt dit niet meer, SDURO's zijn nu sportieve E-bikes voor vrije tijd en dagelijks gebruik, XDURO's daarentegen zijn de pistezeugen waar rijders blij van worden die de neiging hebben om tot het uiterste te gaan qua motorrijden. Veel technologie maakt van de E-bikes echte scheppers. Carbon frames van eigen makelij, geïntegreerde eLight verlichting, een fatbike versie, de NDURO modellen ... de lijst met gimmicks is lang. Trouwens, de Haibike SDUROS en XDUROS zijn verkrijgbaar met en zonder "E-".

Oudere modellen voor 2019

Haibike heeft in 2019 een gloednieuw model uitgebracht, maar Haibike zou Haibike niet zijn als het een nieuw model was. De FLYON is meer. In samenwerking met TQ is de motor in eigen beheer ontwikkeld, de enige manier om een perfecte integratie en de verwachte prestaties te garanderen. Bovendien is een innovatief sensorpakket geïnstalleerd, dat een uitgebreide samensmelting van biker en E-bike mogelijk maakt. Een schone buitenkant stond duidelijk ook op het lijstje van de ingenieurs. Display, bedrading, verlichting en batterij zijn naadloos geïntegreerd.

Je kunt niet zomaar een Haibike krijgen!

Het is niet alleen in ontwikkeling dat Haibike consequent nieuwe wegen inslaat. In plaats van te mikken op zoveel mogelijk omzet en het verkopen van enorme hoeveelheden via online winkels, streeft Haibike een heel ander verkoopconcept na. Aangezien service en advies bijzonder belangrijk zijn voor de fabrikant, worden de fietsen eigenlijk alleen verkocht via de toonbanken van geselecteerde gespecialiseerde dealers. Eigenlijk. Maar je kunt ze toch bij ons krijgen, want BikeExchange is geen gewone online winkel, maar de internetaanwezigheid van bijna 400 gespecialiseerde rijwielhandelaren uit heel Nederland en Belgie. Een Haibike kopen bij ons is heel eenvoudig. Je kunt de filterfunctie gebruiken om jouw zoekopdracht te verfijnen en in een oogwenk de fietsen te vinden die je zoekt. Kies vervolgens jouw favoriet uit de zoekresultaten. Onder elke fiets vind je één of twee knoppen. Wanneer je de knop "Enquire" ziet, kunt je daarop klikken om contact op te nemen met de dealer die de fiets aanbiedt. De dealer kan al je vragen over je droom E-mountainbike beantwoorden, en het beste is om meteen een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kunt je een uitgebreide kennismaking met de technologie van de E-bike krijgen en jouw fiets mee naar huis nemen, wat je verzendkosten bespaart. Als de dealer te ver weg is, kunt je advies krijgen via de telefoon en de fiets online bestellen. Het wordt dan binnen een paar dagen bij je thuis afgeleverd.

In onze grote selectie Haibike elektrische fietsen vindt je natuurlijk de spiksplinternieuwe modellen voor het seizoen 2022. Maar onze online winkel heeft ook een hele reeks aanbiedingen. Dit zijn meestal voorgaande jaarmodellen, restvoorraden of demonstratiefietsen die dealers zo snel mogelijk willen verkopen wanneer de nieuwste (E-)fietsen worden uitgebracht. Maar vooral als een van de goedkope koopjes jouw hart heeft veroverd, moet je die snel grijpen. De regel hier is: wat weg is, is weg en nabestellingen zijn meestal niet meer mogelijk. Dus waar wacht je nog op?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief