Giant online shop

Bekijk:
 

Giant Fietsen - De grootste van allemaal

Keer op keer vertellen we je over grote fietsfabrikanten. Of nog grotere. Maar Giant is echt de grootste van allemaal. Miljoenen Giant fietsen rollen van de lopende band en vervolgens over de fietspaden en trails van deze wereld. En miljoenen tevreden klanten bewijzen het: wie zoveel fietsen bouwt, weet hoe het moet.

Bikes for everyone

Met zoveel fietsen om uit te kiezen, zal het je niet verbazen dat je voor iedereen de perfecte fiets vindt. Van kleine kinderfietsen tot superlichte racefietsen tot een enorme selectie mountainbikes, het Giant portfolio heeft het allemaal. De prijsklasse is net zo breed. Van instap stadsfietsen voor weinig geld tot dure competitie fietsen, alles is er. In onze shop vindt je ze (bijna) allemaal en zeker je gloednieuwe droomfiets!

Giant voor jouw dagelijks leven

Op weg naar kantoor, een boodschapje doen na het werk, een ritje door het park - laat je auto af en toe staan en stap in plaats daarvan op de fiets. Stadsfietsen zoals de Giant Tourer, Escape, Anytour of Alltour zijn speciaal ontworpen voor deze korte ritten. Maar ze nemen je ook graag mee op een korte weekendtour door de omgeving van je stad. Deze fietsen zijn praktisch in alle opzichten, ze hebben spatborden, stevige bagagedragers en een verlichtingssysteem dat voldoet aan het StVO. Om ze echt comfortabel te laten rijden, zijn ze goed geveerd en kunt je ze krijgen met een lage instap als je dat wenst.

Giant voor jouw bergtocht

Giant levert ook als het gaat om mountainbikes. Voor jouw trailritten kun je kiezen tussen de Anthem of Fathom hardtails. Natuurlijk staat een volledig garant voor meer bounce - Trance en Advanced bieden hun diensten aan. Reign is Giant's Enduro vliegtuig, Glory een Gravity specialist. Cross-country, of beter cross-mountain, d.w.z. XC, is mogelijk met de vering van de Fully Anthem of zonder vering met de Hardtail Talon. Maar Giant heeft ook gedacht aan de minder sportieve mountainbike fans, ATX is een lifestyle mountainbike, dus perfect voor elke dag of af en toe een uitstapje naar het bike park.

Giant voor je speed rush

Racefietsen blijven zich van seizoen tot seizoen specialiseren. Natuurlijk heeft Giant een grote rol gespeeld in deze ontwikkeling, omdat de boodschap ook in Taiwan is doorgedrongen - de trend gaat in de richting van steeds nauwere scheidslijnen. De Aeros, bijvoorbeeld, heten Propel, de Racers TCR. Trinity is gebouwd door Giant voor al diegenen die echt willen weten waar het om gaat.

Electric power

Veel van de populaire Giant fietsen zullen vanaf 2019 motorondersteund zijn. Meer en meer modellen krijgen een E versie. Het beoogde gebruik blijft grotendeels hetzelfde, maar op een elektrische fiets hoef je veel minder te zweten. Giant hecht er bijzonder veel belang aan dat de fiets en de aandrijving een harmonieus geheel vormen en heeft daarom talent aangekocht en een afdeling opgericht die in eigen huis motoren ontwikkelt en fabriceert. In plaats van afhankelijk te zijn van andere bedrijven om technologie te leveren die past bij de fietsen of om hun eigen fietsen aan te passen aan ingekochte motoren, heeft Giant dus absolute controle over het hele systeem.

Giant for women

Je zal tevergeefs zoeken naar damesfietsen in de afzonderlijke categorieën. Dit is niet omdat het voor Giant niet belangrijk is om fietsen te bouwen waarop de dames zich volledig op hun gemak voelen. Het is eerder omdat de ontwikkeling van fietsen speciaal voor vrouwen zo belangrijk was voor Giant dat met de dochteronderneming Liv, het eerste fietsbedrijf ter wereld werd opgericht dat fietsen speciaal voor vrouwen ontwikkelt. Mountainbikes, racefietsen en e-bikes worden hier geproduceerd. Technisch gezien zijn ze hetzelfde als herenfietsen. Maar in grootte en geometrie zijn ze aangepast aan de behoeften van vrouwen.

Giant kleedt je aan

Giant is in zijn kledinglijn niet zo gediversifieerd als bij de fietsen. Giant concentreert zich hier op de essentie, wegfietskleding namelijk. De broeken, truien, shorts en jacks zijn functioneel, ademend en de pasvormen zijn speciaal ontworpen om de extreem lage lichaamshouding van wegrenners niet te belemmeren. Accessoires voor je fietshandschoenen, schoenen of helmen maken natuurlijk net zo goed deel uit van het assortiment als accessoires voor je Giant fiets. Pompen, slangen, sloten, reserveonderdelen of vervangende zadels, Giant biedt je een allround zorgeloos pakket. Liv biedt het overeenkomstige gamma voor vrouwen.

Top actueel of super goedkoop? Giant uitverkoop aanbiedingen

Op BikeExchange kan je beide krijgen. Wij hebben de nieuwste fietsen die Giant heeft geïntroduceerd voor het 2022 seizoen voor je. Nieuwste technologie, actuele kleuren, moderne geometrie, alles inbegrepen. Maar onze dealers hebben ook enkele van de oudere modellen voor je in voorraad. Deze modellen van 2020 of 2021 zijn beschikbaar tegen bijzonder goede prijzen als de modellen van vorig jaar. Je kan ook goedkope demonstratiemodellen vinden in onze online shop of koopjes in onze kortingsacties. Onze fietsendealers bieden je Giant fietsen tegen de beste prijs. De oudere modellen zijn niet slechter dan de gloednieuwe, ze wachten gewoon een tijdje op hun nieuwe eigenaar. Gebruik onze filterfuncties om snel jouw nieuwe droomfiets te vinden. Als je vragen heeft over het kopen van een fiets, neem dan gerust contact op met een van onze fietsendealers. Zij zullen je helpen als je hen belt of een e-mail stuurt. Na een succesvolle aankoop, kan je jouw nieuwe fiets naar jouw huis laten verzenden. Je kan het ook in een fietsenwinkel kopen. Daar wordt de fiets perfect afgesteld op jouw behoeften en kan je op weg voor jouw eerste rit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief