Cube Online Shop & Sale

Bekijk:
 

The world of Cube: topaanbiedingen in de uitverkoop

Cube is een fietsmerk van Pending System GmbH & Co. KG, en is gevestigd in Waldershof in Beieren. Als Duits bedrijf hecht Cube veel belang aan geavanceerde technologie en precieze afwerking, en kan daarom met zijn fietsen concurreren in de topcompetities van de professionele sport. Naast mountainbikes, racefietsen, trekkingfietsen, E-bikes, en stadsfietsen omvat het Cube-assortiment ook kleding, en bijpassende accessoires en natuurlijk ook kinderfietsen.

Kwaliteit uit Duitsland

Begonnen met slechts 50 m² in Waldershof in het noorden van Beieren, ontwikkelt en verkoopt Cube zijn producten nu op 20.000 m² onder de strengste kwaliteitscontroles. In interne testfaciliteiten worden zij gecontroleerd op de hoogste kwaliteit met behulp van zelf ontwikkelde testmethoden. De fabrikant wordt gesteund door de Technische Universiteit van München en een onafhankelijk testinstituut. Op deze manier zorgt Cube ervoor dat het materiaal, de afwerking en de gebruikte componenten perfect op elkaar zijn afgestemd en dat het Cube-product aan de hoogste eisen van zijn klanten voldoet. Daarnaast ondersteunen professionele rijders van het Cube Action Team of Factory Racing de ontwikkeling van Cube producten met hun ervaring en suggesties voor verbetering, zodat ook hobby atleten en recreatieve rijders kunnen genieten van de beste fietstechnologie en geavanceerde productinnovaties.

Het assortiment van het fietsmerk Cube is divers. Het bedrijf exporteert zijn uitgebreide assortiment van meer dan 150 fietsen en nog meer accessoires en kledingartikelen naar meer dan 50 landen. Het succes komt niet door toeval, maar door hard werken en innovatieve ontwikkeling. Cube kan ook bogen op een groot aantal testoverwinningen en onderscheidingen die de hoge kwaliteit van zijn producten bevestigen. Ook het Duitse nationale voetbalelftal wordt momenteel door het merk uitgerust.

Brede Cube productlijn

Net als voor zijn fietsen, vertrouwt Cube ook voor zijn eigen kleding- en accessoirelijn op vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Fietshelmen, tassen, rugzakken, fietsschoenen en vele andere producten completeren de uitrusting van elke fietsliefhebber en maken het totale assortiment compleet. De kleding is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen en schept met hoogwaardige materialen en functionele eigenschappen de voorwaarden voor blijvend fietsplezier in alle weersomstandigheden. De verschillende collecties handschoenen, truien, fietsbroeken en fietsjacks in trendy en klassieke uitvoeringen bieden een breed scala aan combinatiemogelijkheden.

Om zijn klanten nog meer mogelijkheden tot individualisering te bieden, biedt Cube ook een grote selectie fietsonderdelen aan. De Beierse fabrikant, die zelf produceert en zich aanpast aan de eisen van zijn eigen fietsen, biedt een breed gamma onderdelen in verschillende variaties en kleuren. Deze omvatten zadels, stuurgrepen, stuurpennen, pedalen, sturen en nog veel meer. Andere accessoires zoals verlichting, navigatieapparatuur, pompen, spatborden of gereedschap ronden het uitgebreide gamma van de Duitse fietsgigant af. Natuurlijk vindt u in onze onlineshop ook talrijke aanbiedingen uit de rubriek accessoires en kleding, sommige met superuitverkoop - zolang de voorraad strekt!

Actuele Kubus nieuwigheden

Er zijn niet veel fietstypen die ontbreken in het enorme Cube-assortiment: Tot voor kort was een aero racefiets er één van. Dit verandert met het modeljaar 2020 en de nieuwe Cube Litening C:68X, die net op tijd voor de Tour de France werd geïntroduceerd. De nieuwe Litening heeft eigenlijk niets gemeen met zijn nogal conservatieve voorganger, alles is nieuw: van het frame tot de geometrie tot de uitrusting. Het hoogtepunt van de Cube in 2020 is echter de nieuwe Stereo 170-familie. Zoals zijn naam al doet vermoeden, heeft de nieuwe enduro een veerweg van 170 mm voor en achter (in de TM-versie zelfs met een 180-voorvork) en maakt hij gebruik van zowel luchtschokdempers als stalen schokdempers (ook op het TM-model). Volop updates voor de populaire Stereo E-mountainbikes in 2020. De allrounder Stereo Hybrid 140 HPC krijgt een nieuwe geometrie en updates voor het rijwielgedeelte en de uitrusting, die de fietsen nog veelzijdiger en sportiever maken Een vlakkere stuurhoek, langer bereik en kortere liggende achtervorken zijn momenteel de standaard voor trailbikes, dus Cube heeft hier prompt een upgrade doorgevoerd.

Cube rust niet op zijn lauweren en komt elk jaar met tal van nieuwe producten. Met de Stereo 150 Carbon 29 heeft het merk nu een echte race-enduro in zijn gamma die ontwikkeld werd in samenwerking met het pro-team rond Greg Callaghan. Eerst reed het team op de 160, daarna vooral op de 140 - het was dus tijd voor een tussenversie die het enduroteam op lange termijn gelukkig moet maken met 150 mm veerweg en een geoptimaliseerde geometrie. Ook de Stereo 120 kreeg een update: de sportieve allrounder full suspension fiets werd volledig getrimd voor trailbiken en kreeg naast een herzien frame met nieuwe geometrie ook een 130mm verende voorvork.

Ook tijdrijders en triatleten zullen versteld staan van de gloednieuwe Aerium. De laatste generatie werd ontwikkeld met het oog op de afschaffing van de 3:1 UCI-regel en getrimd voor snelheid door een bijna perfecte aerodynamica. Daartoe werd het frame volledig opnieuw ontworpen en werd meer nadruk gelegd op een systeemintegratiebenadering als een holistisch concept. Schijfremmen zijn ook aan boord.

Vorig jaar al lieten de Beiernaren bijna geen middel onbeproefd in de E-bike sector en vernieuwden ze bijna het hele E-mountainbike gamma en presenteerden ze een eerste E-road bike met een volledig geïntegreerde batterij. In het mountainbike segment heeft de Reaction met een nieuw aluminium frame de oude LTD vervangen en heeft hij grote schoenen aan te trekken. Andere hoogtepunten zijn Cube's eerste kinderfiets, de Stereo Youth 140, en de NuRoad, waarmee Cube zijn intrede doet in het segment van de gravelmotoren. De veelzijdige fiets moet alles aankunnen - asfalt, grind, modder. De hoogtepunten van het modeljaar 2022 aan de MTB-kant en in het E-bikesegment, naast de talrijke E-mountainbikes met Powertube-integratie, waren echter de Agree Hybrid. De laatste is Cube's eerste E-road fiets en met de geïntegreerde Fazua-aandrijving in de onderbuis is het een echte blikvanger die bijna niet te onderscheiden is van een gewone racefiets. Je kan de 2020-modellen momenteel tegen een gereduceerde prijs vinden op onze marktplaatsverkoop - neem een kijkje.

Large Cube Online Shop

Hier bij BikeExchange vindt je het brede assortiment van Cube producten overzichtelijk gepresenteerd. Maar hoe werkt onze innovatieve online winkel eigenlijk? Want BikeExchange is geen winkel in de reguliere zin, maar een enorme marktplaats waar de beste Cube dealers van Nederland en Belgie hun hele assortiment aanbieden. Uiteraard omvat dit vaak bijna het gehele Cube assortiment, van fietsen en kleding tot accessoires en onderdelen, inclusief unieke sale aanbiedingen. Aangezien in onze winkel de dealers kunnen verkopen wat zij wensen, kunnen niet alle producten online worden besteld zoals gewoonlijk het geval is. Dit komt omdat de winkeliers niet altijd tijd hebben om online te verkopen, en hun producten liever ter plaatse in de winkel verkopen, waar zij u ook het beste advies kunnen geven. Zoek de Cube winkels bij jouw in de buurt, klik op de knop om het exacte adres te zien en kom gewoon even langs.

Natuurlijk kann je de producten ook direct online kopen in onze Cube Online Shop. Wij hebben talloze dealers op ons platform die jarenlange ervaring hebben met het online verzenden van fietsen en accessoires en die jouw nieuwe fiets veilig verpakt bij je thuis afleveren. De verzending wordt altijd volledig door de vakhandelaar verzorgd – je kan er dus zeker van zijn dat jouw pakket door een opgeleide specialist wordt ingebonden en nauwgezet voorgemonteerd en onbeschadigd aankomt. BikeExchange fungeert als online shop alleen als tussenpersoon voor de bestellingen naar de dealers - als je vragen heeft over de verzending of het geleverde product, kan je gewoon contact opnemen met de desbetreffende Cube dealer.

Omdat wij talrijke Cube dealers op één site bundelen, heb je natuurlijk een ongelooflijk grote keuze. Huidige modellen en resterende voorraad van het vorige jaar 2021 worden vaak aangeboden door verschillende winkels, zodat je de advertenties kunt vergelijken en de beste deal in de uitverkoop kunt sluiten. Zoek naar Cube winkels bij jouw in de buurt of gebruik de Online Sale filter aan de linkerkant om alle aanbiedingen met een directe bestelfunctie te zien. De filterfunctie aan de linkerkant helpt je ook bij het zoeken naar producten - selecteer jouw categorie, voer criteria in zoals prijs, kleur of maat en je krijgt de beste aanbiedingen uit onze grote marktplaats. Je zal gegarandeerd vinden wat je zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief