Cannondale Online Shop & Sale

Bekijk:
 

Cannondale aanbiedingen online: De grootste selectie

Cannondale heeft zijn reputatie als een van de beste fietsfabrikanten verdiend. Het Amerikaanse bedrijf is een pionier op het gebied van de ontwikkeling en productie van frames van aluminium (vroeger was alles nog "Handmade in USA") en heeft in zijn geschiedenis talrijke innovatieve patenten geregistreerd. Cannondale is intussen ook een van de toonaangevende merken op de Duitse markt en biedt niet alleen sportieve fietstypes zoals mountainbikes, racefietsen en crossfietsen, maar ook lifestyle-fietsen zoals e-bikes, stadsfietsen en fietsen voor kinderen.

Sinds 2008 maakt het bedrijf deel uit van de Cycling Sports Group, naast andere bekende merken zoals GT. Zoals bijna alle fabrikanten in de sector heeft Cannondale ook de carbonframes, die met veel moeite en grotendeels alleen met de hand worden gemaakt, naast de in Azië geproduceerde onderdelen en aluminium frames, maar is nog steeds een maatstaf op het gebied van frameconstructie met het lichte metaal. De referentie hier is het CAAD, afkorting voor Cannondale Advanced Aluminium Design, dat voortdurend verder wordt ontwikkeld en jaar na jaar nieuwe gewichtsbesparingen en verbeteringen in de weerstand kan laten zien.

Cannondale fiets soorten en accessoires assortiment

Zoals reeds vermeld, biedt de Amerikaanse fabrikant een volledig assortimente fietsen over de hele lijn aan. Cannondale is echter vooral bekend om zijn MTB's en racefietsen, waarmee het ook zeer succesvol is in de professionele wereld. Mountainbikes in hardtail- en full-versie zijn ook erg populair in onze online shop en zijn de laatste jaren aangevuld met gemotoriseerde E-bikes, die steeds populairder worden als E-mountainbikes. Als het op racefietsen aankomt, scoort Cannondale vooral met zijn uitstekende frames, of die nu van carbon of aluminium zijn. Terwijl de productvariëteit in de vrijetijdssector vrij beperkt is, heeft Cannondale altijd de juiste fiets op voorraad voor de lifestyle- en stadsfractie - van de Bad Boy Urban Bike tot de Hooligan tot de snelle Crosser Quick. Het assortiment omvat ook stadsfietsen en E-bikes voor dagelijks gebruik, met een laag instapframe dat het op- en afstappen steeds makkelijker maakt. Bijzonder populair - zowel in de winkel als in onze online shop - zijn de kinderfietsen van Cannondale. Van loopwielen tot 24" jeugdfietsen, de Amerikaanse fabrikant biedt de beste technologie in een klein formaat, waarmee de jeugd perfect getraind is. Je vind de grootste selectie van Cannondale fietsen in onze online winkel met een grote uitverkoop.

Natuurlijk rust Cannondale zijn klanten ook dienovereenkomstig uit - het assortiment accessoires en kleding is navenant groot en bestrijkt een breed spectrum van nuttige uitrusting en onderdelen, van complete kits, helmen, handschoenen, bidons, stuurgrepen en standaards tot zadelpennen, pedalen en cranks. In onze online winkel vind je regelmatig leuke aanbiedingen op dit gebied, afhankelijk van de beschikbaarheid - dus neem altijd een kijkje!

Cannondale Lefty - De cult verende voorvork

De blikvanger van veel Cannondale fietsen is de Lefty voorvork, die in verschillende uitvoeringen, bijv. als verende voorvork of starre voorvork, wordt gemonteerd op mountainbikes, crossfietsen, trekkingfietsen, maar ook e-bikes en ook racefietsen zoals de Slate. De naam zegt het al: Slechts één stuurbuis aan de linkerzijde zorgt voor een uitstekende stijfheid, een licht gewicht en een uitzonderlijk goed reactievermogen. En de unieke look is ook niet te versmaden.

Profs zweren bij Cannondale

Cannondale is ook al lange tijd bij de profsport betrokken. Renners en teams in de racefiets- en MTB-sector vertrouwen op het materiaal van de Amerikaanse fabrikant en boeken regelmatig prestigieuze successen. Het Cannondale Factory Racing Team is de thuisbasis van de Duitse kampioen Manuel Fumic, terwijl in de Tour de France het WorldTour-team Cannondale Drapac voor de overwinning strijdt. Maar dat was niet alles. Een cyclocross-team, triatleten, junior-renners en gravity-renners worden eveneens door de Amerikaanse fabrikant van materiaal voorzien. De fietsen van de profs - ook verkrijgbaar in onze Cannondale Online Shop en Cannondale Sale.

Grote Cannondale selectie in de online winkel

Als je op zoek bent naar de laatste Cannondale aanbiedingen, dan ben je aan het juiste adres. Want in onze grote online shop vind je de grootste keuze en aanbiedingen van talrijke Cannondale dealers in het land. Naast de nieuwste fietsen, goedkope restvoorraden in de uitverkoop en de bijpassende accessoires en kledingstukken, krijg je op onze marktplaats vooral één ding: een geweldig overzicht. Hier kann je direct aanbiedingen van verschillende winkels vergelijken en het aanbod van jouw plaatselijke Cannondale dealer bekijken. Natuurlijk zit het beste advies er ook bij, en als je jouw nieuwe droomfiets direct wilt kopen, kan dat snel en gemakkelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief