Verfijn je zoekopdracht
Categorie
Fietsonderdelen
436
Fietsaccessoires
273
Fietskleding
178
Fietscomputers, Fietstrainers & meetsystemenonderdelen
76
Wielen & banden
70
Cadeaubons
Fietsdiensten
Fietsen
Meer categorieën
Merken
Bontrager
Trek
1729
Bontrager
1033
Oxford
861
Thompson
672
Ridley
576
Scott
445
Specialized
440
Norta
380
Meer merken
Models
DuoTrap Digital Speed/Cadence 2016
6
DuoTrap S Digital Sensor 2016
6
Flare 1 Tail Light 2016
6
Flare 3 Tail Light 2016
6
Flare R Tail Light 2016
6
RL Cage 2016
6
Trip 100 2016
6
Comp Seatpost 2016
5
More models
Winkels
Fietsen Oostvogels
463
Trek Bicycle Store Brugge
182
B-Cycle bvba
122
Xtreme Bike
69
Freddy Sport
50
vdb Bikes
42
Rijwielhandel Deckers
36
Husa Bikes
30
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats

Bontrager Fietsartikelen

Bekijk:  

Bontrager visie

De reden waarom Bontrager voor veel mensen een favoriet is, komt door de afwerking en prestatie van haar producten. Deze zijn sterk, licht en ontzettend duurzaam. Zo heeft het merk een goede naam opgebouwd als betrouwbare producent. Bontrager gaat voor de lange termijn, waardoor de kledij en onderdelen zeer lang meegaan en altijd hoogwaardig presteren.

Trek

Een aantal jaren geleden werd Bontrager overgenomen door fietsfabrikant Trek. Nu zijn alle Trekmodellen uitgerust met Bontrager onderdelen, maar deze onderdelen zijn uiteraard voor vele andere fietsen beschikbaar. De eigenaar van Bontrager is zelf een actieve fietser en doet zelfs mee aan extreme fietsraces. Zo ontstaan nieuwe ideeën voor innovatieve en praktische fietsonderdelen. Ze worden gebruikt door Trek, maar ook Bontrager is nog een op zichzelf staand solide merk.

Bontrager Trip fietscomputer

Een goedlopend product is de veelzijdige fietscomputer, de [Bontrager Trip][https://www.bikeexchange.be/s?query=bontrager%20trip). Deze verschijnt in een serie van drie: de 100, 200 en 300. Dit is een apparaat dat samenwerkt met ANT+ en Bluetooth. Het zit vol slimme mogelijkheden, zoals Quickview en zeer praktische functies. Door zijn scherpe prijs is het een gewild product. De Trip 100 is samen met de Trip 5W de best verkopende fietscomputer in de geschiedenis van 12GO Biking. Met trendy kleuren en vele functies is de computer zeer eenvoudig te monteren.

Accessoires van Bontrager

Bontrager is een breed fietsmerk. Het produceert ook schoenen. De Multisport SSR zijn multifunctionele schoenen, die eigenlijk overal te gebruiken zijn. De Evoke-collectie is meer gericht op mountainbiking. Deze schoenen worden geprezen door professionele teams. Ook de Road-serie schoenen heeft een perfecte pasvorm, biedt veel comfort en heeft een stijfheid die veel toevoegt aan het fietsplezier. De kleding van Bontrager is ontzettend divers. Met maar liefst 180 creaties is er sprake van een groot assortiment. Petten, sokken en helmen zijn beschikbaar, maar ook overschoenen, bibshorts, jassen, handschoenen en t-shirts. Van ieder fietskledingsstuk op de markt, bestaat een Bontrager variant.

Onderdelen

Onontbeerlijke producten voor het fietsen zijn wel de onderdelen. Banden, stuurlint, een zadel, een stuur; dit zijn essentiële onderdelen. Door het monteren van duurzame en betrouwbare onderdelen op een fiets, verhoogd dit de prestatie en het rijplezier. Bontrager heeft wielsets zoals de Aura en Aeolus die van zeer hoge kwaliteit zijn. Bovendien zien ze er aantrekkelijk uit. Met deze hoogwaardige onderdelen blijven de prestaties op de fiets erg hoog. Deze grote naam in de wielerwereld blijft innoveren, ontwerpen en produceren zonder dat dit ten koste gaan aan garantie. Bontrager ontwikkelt onmisbare fietsonderdelen die het een ultiem plezier maken om de wereld per fiets te verkennen.