For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Plaats een zoekertje

Levering & Verzending

Verzendkosten

Alle fietsenwinkels die hun producten op BikeExchange via e-commerce beschikbaar stellen, verzenden over heel België. De bijhorende verzendkosten zijn afhankelijk van de waarde van je bestelling, omvang en gewicht van het pakket. Alle verzendkosten worden door de fietsenwinkel zelf bepaald. In je winkelmand worden de nodige verzendkosten automatisch berekend en opgeteld bij het totaalbedrag.

Gratis verzending is altijd mogelijk in gevallen van speciale aanbiedingen en promoties. Leveringen zijn enkel mogelijk bij adressen in België. Vanwege de omvang kan niet elk pakket (bijvoorbeeld fietsen) bij pakstations of postkantoren geleverd worden.

Levertermijn

Verzending van fietsen

Complete fietsen worden voor verzending steeds gemonteerd en in een veilige, fiets-specifieke doos geplaatst. De geleverde fiets moet nog kort rijklaar gemaakt worden voor gebruik.

Contact & dienst na verkoop

Als het bestelde product niet beschikbaar blijkt of de bestelling niet kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper binnen twee werkdagen hiervan bericht. De koper heeft dan de keuze om, indien mogelijk, hetzelfde product bij een andere BikeExchange dealer te bestellen, om een vergelijkbaar product te bestellen of om een volledige terugbetaling te ontvangen. Hiervoor nemen wij contact op met de fietsenwinkel die het product aanbood en met u om alle opties te overlopen.

Will u een wijziging aan uw bestelling aanbrengen? Contacteer de winkel dan rechtstreeks. De contactgegevens vindt u steeds in de orderbevestiging.

Extra

De verkopers die hun producten via BikeExchange online ter beschikking stellen, behouden zich het recht hun verzend-en leveringsbeleid uit te breiden om hun klanten een unieke service aan te bieden. De basisrichtlijnen en deadlines van BikeExchange blijven een minimumvereiste voor de verkopers. De exacte voorwaarden van de dealers zijn te vinden in de productadvertentie onder verzend- en leveringsvoorwaarden.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief