Plaats een advertentie

Levering en verzending

Verzendingskosten

De daaruit voortvloeiende verzendkosten zijn afhankelijk van de waarde van de bestelling, de grootte en het gewicht van de goederen en de transporteur die de goederen levert. De verzendkosten voor jouw gehele bestelling worden in jouw winkelwagen berekend en bij het totaalbedrag opgeteld.

Alle producten die als online bestellingen worden aangeboden, worden in heel België en Nederland verzonden (tenzij anders vermeld). Verzending naar andere landen is alleen mogelijk als het aanbod duidelijk gemarkeerd is voor wereldwijde verzending. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op en vraag naar verdere verzendingsopties.

Gratis verzending boven een bepaalde limiet is ook mogelijk. Controleer de verzendkosten direct op de offerte. Leveringen zijn alleen mogelijk naar afleveradressen in België en Nederland. Houd er rekening mee dat vanwege de grootte beperkingen niet alle pakketten naar pakstations of postkantoren kunnen worden verzonden.

Er zijn geen verzendkosten voor bestellingen die via Click & Collect worden opgehaald.

Leveringstermijn

De standaard levertijd ligt tussen de 3 en 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Als je vragen hebt over de exacte levertijd, neem dan contact met ons op.

Verzending van fietsen

Complete fietsen worden voor verzending steeds gemonteerd en in een veilige, fiets-specifieke doos geplaatst. De geleverde fiets moet nog kort rijklaar gemaakt worden voor gebruik.

Montagetoestand bij verzending van fietsen

Complete fietsen worden altijd rijklaar gemonteerd en voor verzending door een specialist getest om ervoor te zorgen dat de fiets correct functioneert. De fiets wordt dan in voorgemonteerde toestand verzonden in een fietsverpakking (tenzij anders aangegeven door de dealer in de productdisplay). Voorgemonteerd betekent meestal: het stuur wordt kruislings gezet, de pedalen (indien aanwezig) worden verwijderd, eventueel is het voorwiel verwijderd en ingepakt.

Na ontvangst hoeft u alleen nog maar de pedalen (indien aanwezig) vast te schroeven, de stuurpen en het stuur recht te zetten of uit te lijnen en eventueel het voorwiel opnieuw te monteren. Let er bij de montage van de pedalen op dat de linker- of rechterdraad wordt gebruikt! Controleer voor de eerste rit de doorvoerassen of de snelspanners en de remmen!

Contact & Service

Indien het bestelde product niet beschikbaar is of de bestelling niet kan worden uitgevoerd, wordt de koper hiervan binnen twee werkdagen op de hoogte gesteld. De koper heeft dan de mogelijkheid om, indien beschikbaar, hetzelfde product opnieuw te bestellen, een ander, vergelijkbaar product te bestellen of een volledige terugbetaling te ontvangen. Hiervoor nemen wij contact op met de fietsenwinkel die het product aanbood en met u om alle opties te overlopen.

Will u een wijziging aan uw bestelling aanbrengen? Contacteer de winkel dan rechtstreeks. De contactgegevens vindt u steeds in de orderbevestiging.

Extra

De verkopers die hun producten via BikeExchange online ter beschikking stellen, behouden zich het recht hun verzend -en leveringsbeleid uit te breiden om hun klanten een unieke service aan te bieden. De basisrichtlijnen en deadlines van BikeExchange blijven een minimumvereiste voor de verkopers. De exacte voorwaarden van de dealers zijn te vinden in de productadvertentie onder verzend- en leveringsvoorwaarden.
Meer informatie

Betalingsmiddelen

Retour- en klachtenbeleid

Click & Collect

FAQ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief