Plaats een advertentie

De wedstrijd voor de 108e editie van de Tour de France

Bij de start van de Tour de France 2021 kan u kans maken op de officiële uitrusting van het UCI World Tour Teams Team BikeExchange of een racebundel met de gelimiteerde Aeroshade XL Team BikeExchange bril en een scicon racetas.

De sluitingsdatum voor inschrijvingen is 16.08.2021

Doe nu mee !

Onze wedstrijd-partners:

Team BikeExchange – UCI WorldTour cycling team

Het UCI ProTeam GreenEDGE Cycling (meest recent Mitchelton-Scott) rijdt sinds 1 Januari 2021 onder de naam Team BikeExchange - wij zijn de officiële naamsponsor voor dit jaar! Als langdurige partner van GreenEDGE Cycling sinds 2015 was BikeExchange voorheen de naamsponsor van het Chinese Continental Team van de organisatie, nu is het de beurt aan het Pro Team. Het seizoen 2021 is alweer het 10e jaar van GreenEDGE Cycling in het WorldTour-Peloton. Het Australische Team viert deze mijlpaal met een verfrissende nieuwe look, een nieuwe fiets en nieuwe doelen.

Giordana Team BikeExchange FRC PRO Short Sleeve Jersey

De officiële FRC Pro Jersey vertrouwt op onze ultralichte en ademende FRC-stoffen, die samen met de Body Clone-Technologie een tweede huid voor de renner vormen.

Kom meer te weten

Giordana Team BikeExchange FRC PRO Bib Shorts

De bijpassende FRC PRO Bib Shorts is ook ultralicht, met zitkussentjes gemengd met Aloë Vera en strategisch geplaatste stoffen om de prestaties te verbeteren.

Kom meer te weten

Officiële Team BikeExchange uitrusting

Ontdek het volledige assortiment Team BikeExchange kleding en accessoires in onze shop.

Ontdek nu

Join the Team

Win het officiële Team BikeEchange Kit van Giordana en rijd als de profs.

Giordana Team BikeExchange PRO Kit

1 x  FRC PRO Bib Shorts

Met een waarde (RRP) van 170,00,- €

1 x  FRC PRO Short Sleeve Jersey

Met een waarde (RRP) van 150,00,- €

De officiële Giordana Team BikeExchange FRC Pro Kit bestaat uit een truitje (Korte mouw) en een koersbroek. Het vertrouwt op de ultralichte en ademende FRC-stoffen, die samen met de Body Clone-Technologie een tweede huid voor de renner vormen.

Grijp nu uw kans om te winnen!

Scicon Sports – Official Team BikeExchange UCI WorldTour partner

SCICON werd opgericht in 1980 in de buurt van Bassano del Grappa - Italië, in het centrum van de fietsindustrie. Het was onze taak om het probleem op te lossen hoe professionele wielrenners hun fiets kunnen vervoeren met het vliegtuig. Onze evolutie in de loop van de tijd heeft een merk gecreëerd dat niet alleen problemen oplost, maar inspireert tot avonturen over de hele wereld. Na meer dan veertig jaar in de branche, zijn we er trots op dat de meest prestigieuze renners in de wielergeschiedenis een SCICON-tas gebruiken.

Meer over Scicon Sports

AEROSHADE XL - Limited BikeExchange Edition

Aeroshade-zonnebrillen zijn ontworpen en vervaardigd in Italië. Ze zijn gemaakt voor atleten die op zoek zijn naar een breder gezichtsveld, superieure bescherming en ergonomisch aanpassingsvermogen voor een perfecte pasvorm en stijl.

Kom meer te weten

Scicon zonnebrillen

Scicon Sports is de nieuwe ster aan de horizon op het gebied van prestatiebrillen. Kort nadat het nieuwe brillenmerk debuteerde, werden de producten de eerste keuze voor drie UCI WorldTour-Teams in 2019.

Naar de website

Scicon Aeroshade XL Bundel

Exclusief Team BikeExchange aanbieding: koop de Aeroshade samen met een gratis racetas

Nu voorbestellen

Win je racebundel

Win de gelimiteerde Aeroshade XL Team BikeExchange bril en een Scicon Racetas

BikeExchange Limited Edition Bundle

1 x  Scicon AEROSHADE XL 2021

Met een waarde (RRP) van 190,00,- €

1 x  Scicon RACE RAIN BAG

Met een waarde van (RRP) van 130,00,- €

We presenteren de Scicon Sports Aeroshade prestatie-zonnebril. Ontwikkeld met Vision Enhancing Engineering en ontworpen om te voldoen aan de prestatiebehoeften van atleten van wereldklasse, levert de Aeroshade innovatieve technologieën, om de visie en prestaties van professionals te verbeteren.

Grijp nu uw kans om te winnen!

Vul het formulier in om deel te nemen

TOUR DE FRANCE  race resultaten | updates | Tourwaardig materiaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief