For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Plaats een zoekertje

De wedstrijd is intussen afgelopen. Alle winnaars vind je onderaan deze pagina. Iedereen werd per e-mail gecontacteerd. Staat je naam ertussen, maar heb je geen mailtje ontvangen? Check dan je spamfolder en laat het ons weten via info@bikeexchange.be!


Alle partners en prijzen op een rijtje

Hier zijn alle prijzen die je kan winnen, met een korte voorstelling van de partners die erachter zitten. Kijk alvast naar wat jij mee naar huis kan nemen.

 

Cannondale bestaat uit een gedreven groep mensen. Altijd geweest. Ze zijn niet alleen gepassioneerd over het bouwen van de beste, meest innovatieve en prestatiegerichte producten, maar ze doen ook alles wat ze kunnen om de best mogelijke fietservaring te creëren.

 
 

High-end Droomfiets

De SuperSix EVO balanceert tussen een mix van licht gewicht, stijfheid, aerodynamica. Win deze droomfiets met een waarde van €7.499

 

Cannondale S6 EVO HI-MOD Red eTap


 

Trek is een vaste waarde in de fietswereld. Amateurs en profs grijpen al jaren naar deze kwaliteitsfietsen van Amerikaanse makelij. Kwaliteit en duurzaamheid zijn grote prioriteit voor Trek, wat hun fietsen erg interessant maakt op vlak van prijs-kwaliteit. Op BikeExchange vind je talloze dealers waarbij je Trek fietsen kan kopen.

Carbon klimmachine

Vederlicht bergop, oerbetrouwbaar bergaf. Profiteer van de pure veelzijdigheid van deze Trek Émonda SL6.

TREK Émonda SL6 2018 (RH: 56cm)


 

Mavic staat voor zowel racefietsliefhebbers al mountainbikers garant voor performance en betrouwbaarheid. Het Franse bedrijf staat voor hoogwaardige kledij, helmen, schoenen, wielen en banden. Profs gebruiken het, amateurs houden ervan.

Performance op elk terrein

De Mavic Allroad Pro Disc wielen zijn ontworpen op met je racefiets of gravelbike elk terrein te kunnen betreden. Ze zijn solide, tubeless ready en altijd betrouwbaar.

1x MAVIC Allroad Pro UST Disc wielset


 

Stijl ontmoet performance: De hoogwaardige technieken en materialen die Santini gebruikt in hun handgemaakte collecties, bieden alle fietsers fantastisch comfort en een perfecte fit. Met je Santini outfit fiets je comfortabel rond in alle weersomstandigheden.

Een kit om van te houden

Een droomduo om te dragen op marathonritten of korte weekavonden. De Tono jersey en bibshort zijn ultralicht, extra ademend en uiterst comfortabel.

4x SANTINI TONO Kit (Jersey + Bibs)


 

3Action Sports Nutrition helpt jou met het bereiken van al je sportieve doelen. De juiste voeding wordt ontwikkeld door jarenlang testen en verbeteren. Zo zorgen 3Action producten voor extra kracht en energie, voor, tijdens en na het sporten.

Vol energie

Een compleet pakket met sportdrank, gels, repen en bidons. Zo fiets je heel de zomer door.

10 x 3Action pakket


 

Of je nu op een racefiets of mountainbike zit, je energieopname moet juist zitten. Aktiv3 helpt je met allerhande gespecialiseerde voeding om tijdens elke rit scherp en vol kracht te blijven.

Aktiv3 XXL Paket

Alles wat je maar denkt nodig te hebben qua voeding en hydratatie. We geven 10 XXl-bestseller boxes weg.

10x Aktiv³ XXL-Bestseller Box


 

Winnaars

Alle gelukkigen en hun prijs. Sta je erbij, check dan zeker of je ons mailtje hebt gehad!

 • 3Action pakket: Randy Roelandts
 • 3Action pakket: Katrijn Roden
 • 3Action pakket: Johan Brink
 • 3Action pakket: Serdar Yalcin
 • 3Action pakket: Donny van den Wildenberg
 • Santini kledingset: Ward De Rycke
 • Santini kledingset: Stefan van Langeveld
 • Mavic Allroad Pro UST Disc wielset: Valentin Bacher
 • Trek Emonda SL 6 (RH56): Jonas Wolframm
 • Cannondale S6 EVO Hi-MOD Red eTap: Philipp Ketterer
 • Aktiv3 XXL-Bestseller Box: Philip Bolland
 • Aktiv3 XXL-Bestseller Box: Maurice Mack
 • Aktiv3 XXL-Bestseller Box: Sebastian Haas
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief