Plaats een advertentie

GreenEDGE Cycling start het seizoen 2022 onder de naam Team BikeExchange-Jayco

Voor GreenEDGE Cycling begint het nieuwe jaar met opwindend nieuws. Vanaf 2022 zal de ploeg BikeExchange-Jayco heten en tegelijkertijd is het team verheugd om een nieuw partnerschap aan te kondigen met 's werelds grootste fietsfabrikant Giant en zijn vrouwenspecifieke partnermerk Liv Cycling tot 2024.

De aankondiging gaat gepaard met de onthulling van de nieuwe look van het team, waarin de vertrouwde Giant kleuren voor het WorldTour-team van de mannen zijn geïntegreerd. Voor het eerst in de geschiedenis van de ploeg werd er ook een aparte en unieke look gecreëerd voor het vrouwenteam. De samenwerking met Giant Group is een mijlpaal voor de in Australië geregistreerde ploeg die aan zijn 11e seizoen in het WorldTour peloton begint. Als één van de meest ervaren ploegen in de wielersport is Team BikeExchange-Jayco vereerd te mogen koersen met het volledige assortiment innovatieve fietsonderdelen van Giant, waaronder Cadex wielen en accessoires.

Gerry Ryan - Team BikeExchange-Jayco Owner:

"Het lijkt wel gisteren dat we het avontuur van WorldTour-wielrennen begonnen met de eerste Australische professionele wielerploeg, en nu zitten we al in het tweede decennium van GreenEDGE Cycling. Maar zoals ze zeggen, de tijd vliegt als je plezier hebt en als je hard werkt! De tijd is snel voorbij gevlogen, en de opwinding en betrokkenheid zijn nog steeds dezelfde als op dag één.

We zijn er trots op dit nieuwe decennium te beginnen met deze ongelooflijke partners, Giant Bicycles en Liv Cycling. Het vervult ons met trots dat de wereldleider in de fietsindustrie zich opnieuw bij ons in het WorldTour-peloton voegt. Het betekent dat wat wij de afgelopen tien jaar hebben gedaan en wat wij met ons personeel, onder leiding van onze General Manager Brent Copeland, aan het doorzetten zijn, de juiste weg is. We gaan dit nieuwe en spannende tijdperk in met dezelfde filosofie die ons de afgelopen tien jaar heeft bepaald."

Brent Copeland - Team BikeExchange-Jayco Team Manager:

"We zijn zeer verheugd Giant Bicycles en Liv Cycling aan boord te mogen verwelkomen, Giant als onze technische partner voor het mannenteam en Liv als onze technische partner voor het vrouwenteam. Giant is niet alleen een merk dat veel tijd en energie steekt in innovatie en technologie, maar de passie die zij in het team brengen is iets wat wij echt voelen en waarderen. Voor ons is het heel belangrijk om te werken met merken die geen middel onbeproefd laten. De steun die zij het team hebben gegeven en het aantal middelen dat zij ons ter beschikking hebben gesteld, zijn ongelooflijk geweest en maken ons zeer gelukkig.

Ons partnerschap is begonnen met sterke gemeenschappelijke doelstellingen en wij zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om deze doelstellingen samen te verwezenlijken. We beginnen het seizoen 2022 met vertrouwen en motivatie en kijken uit naar dit grote avontuur."

GIANT TCR ADVANCED SL DISC

De nieuwste generatie van Giant's vlaggenschip, de wegserie, wint al meer dan drie decennia 's werelds grootste wedstrijden. Het is de ultieme allrounder voor prestatie-geobsedeerde professionals.

LIV LANGMA ADVANCED SL DISC

De nieuwe Langma Advanced SL Disc, die al wordt gebruikt door klimprofs en WorldTour-atleten, is opnieuw ontworpen om lichter en stijver te zijn en klaar om alles te geven op de wedstrijddag

GIANT PROPEL ADVANCED SL DISC

Deze aero racefiets is gebouwd om je een voorsprong te geven wanneer het er het meest toe doet - in de aanval, in de sprint, wanneer je alles moet geven - en biedt onovertroffen efficiëntie en raceprestaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief