Plaats een advertentie

GreenEDGE Cycling wordt Team BikeExchange voor 2021GreenEDGE Cycling gaat vanaf 1 januari 2021 bekend staan als Team BikeExchange, aangezien BikeExchange, het online verkoopplatform voor fietsen, aan boord komt als naamsponsor.

BikeExchange is reeds sinds 2015 een partner van GreenEDGE Cycling en was voorheen naamsponsor van het Chinese Continentale Team van de organisatie.

Het seizoen 2021 is het tiende jaar van GreenEDGE Cycling in het WorldTour-peloton, waarbij dit Australische team deze mijlpaal viert met een verfrissende nieuwe look, een nieuwe fiets en nieuwe doelen.

Gerry McQuaid - Chairman GreenEDGE Cycling:

“Met alle uitdagingen van 2020 achter de rug, is GreenEDGE Cycling verheugd om onze nieuwe identiteit voor het seizoen 2021 aan te kondigen als Team BikeExchange. GreenEDGE Cycling heeft het afgelopen decennium enorm veel succes gehad op het hoogste niveau binnen de wielerwereld. In 2021, met BikeExchange als onze nieuwe naamsponsor, gaan we ons tiende seizoen vol ambitie en honger naar meer succes tegemoet.

Onze nieuwe naamsponsor BikeExchange heeft als motto “Where the world buys, sells, learns and rides”. BikeExchange is een wereldwijd verkoopplatform voor fietsen dat zich in een opwindende periode van groei bevindt. Na een moeilijk 2020 voor ons team en de wielersport in het algemeen, is het zeer opwindend voor ons team om in zee te gaan met BikeExchange.

Onze Team BikeExchange heren- en vrouwenteams zijn toegewijd om op alle niveaus te presteren en te innoveren om te winnen in 2021 en daarna. Het team streeft naar sterke race resultaten om onze commerciële partners over heel de wereld te ondersteunen. Naast de voortdurende steun van Jayco en Let’s Go, blijft onze oprichter Gerry Ryan de waarde zien die dit team levert aan zijn bedrijven. We blijven betrokken bij wereldwijde merken om deze nieuwe partnerschappen te verkennen.

Nu 2020 voorbij is, geniet het professioneel wielrennen wereldwijd een enorme belangstelling en vindt het zijn plaats in de post-Covid-wereld. Onze partners kunnen de enorme voordelen zien van een verbintenis met Team BikeExchange aan de hand van pure data die de bedrijven nu nodig hebben om te beslissen welke sport of welk team ze willen sponsoren, en die indicatoren zijn nu erg in ons voordeel.”Mark Watkin - Global CEO BikeExchange:

“BikeExchange is altijd trots geweest op de lange samenwerking met GreenEDGE tijdens de hele evolutie van het team. Team BikeExchange is een opwindende ontwikkeling en een stap vooruit in onze activiteiten. Het partnerschap met Team BikeExchange past goed bij onze wereldwijde aanwezigheid in 8 landen en 4 regio’s EU, ANZ, VS & LATAM. Het team overwon de uitdagende omgeving en veranderde racekalender in 2020 met enkele opvallende resultaten bij zowel de heren- als de vrouwenteams. We kijken ernaar uit om Team BikeExchange te ondersteunen en te zien slagen in 2021.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief