Plaats een advertentie

Retournering en klacht

Elke dealer op BikeExchange geeft de consument 14 dagen lang recht op teruggave van de geleverde producten. De informatie omtrent herroepingsrecht en de gevolgen voor intrekking zijn te vinden in onze algemene voorwaarden.

Retours

Als je goederen wil retourneren, dan doe je dat naar de fietsenwinkel waar je het hebt besteld. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de betreffende dealer. De kosten van de retourzending zijn, tenzij anders vermeld, altijd voor de koper. Zorg bij het inpakken dat het pakket zorgvuldig afgesloten is en verwijder oude etiketten en barcodes. Voeg telkens jouw aankoopbewijs of factuur bij. De goederen mogen geen sporen van slijtage vertonen en moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de herroeping of retourder bij de dealer aankomen, geheel en in de originele verpakking.

Als een geleverd product niet overeenkomt met de beschrijving of in de verkeerde maat geleverd wordt, zal de dealer het vervangen door het juiste product. Als het product niet kan worden ingewisseld, krijgt de koper de kans om een product met dezelfde waarde te kopen of om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Als er aangetoond kan worden dat de consument het product gebruikssporen of beschadigingen bevat, dan is ruilen niet toegestaan.

Klachten

Op aankopen bij BikeExchange zijn de wettelijke garantiebepalingen en garantierechten van toepassing. De garantieperiode is 2 jaar en begint wanneer de goederen geleverd zijn. Als er een defect of storing optreedt, neem dan contact op met de fietsenwinkel waar u het product gekocht hebt. De contactgegevens vindt u telkens op de orderbevestiging en factuur.

Extra

De verkopers die hun producten via BikeExchange online ter beschikking stellen, behouden zich het recht hun retourbeleid uit te breiden om hun klanten een unieke service aan te bieden. De basisrichtlijnen en deadlines van BikeExchange blijven een minimumvereiste voor de verkopers. De exacte voorwaarden van de dealers zijn te vinden in de productadvertentie onder verzend- en leveringsvoorwaarden.
Meer informatie

Levering & Verzending

Betalingsmiddelen

Click & Collect

FAQ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief