Plaats een advertentie

Racefietsen


Onze beste aanbiedingen voor echte racers

Swipe voor meer

Instap-Racefietsen en Gravel Bikes tot € 1.000 nu op voorraad

Swipe voor meer

Tops, broeken en schoenen tot 75% korting: Laatste losse artikelen

Swipe voor meer

Topaanbiedingen van de maand

Top categorieën in de VERKOOP

Advis en hulp

Cyclocross koopgids: De basics om te weten over crossfietsen
Tips & advies

Cyclocross koopgids: De basics om te weten over crossfietsen

Wat is een crossfiets nu juist? + hoe kies je het juiste model?...

Lees meer
Mountainbike Versnellingen: De Verschillen tussen SRAM en Shimano Uitgelegd
Tips & advies

Mountainbike Versnellingen: De Verschillen tussen SRAM en Shimano Uitgelegd

Wat is alle info over MTB groepsets waard als je de verschillen tussen pakweg Alivio, Deore en X5 niet kent? Lees verder en je wordt een stuk wijzer....

Lees meer
Een racefiets kopen: De ultieme handleiding
Tips & advies

Een racefiets kopen: De ultieme handleiding

Werkelijk alles wat je wil weten over de verschillende soorten racefietsen en onderdelen....

Lees meer


 

Racebike modellen van vorig jaar en resterende voorraad

Dagelijkse nieuwe aanbiedingen

Licht, smal, snel. Klinkt als een Racefiets, toch? Klinkt als koolstof, high-tech en duur. Oké, behalve duur.

Als het tijd is voor een nieuwe fiets, is de eerste vraag vaak de prijs en die beantwoorden we graag. Want bij ons kunt je niet alleen de absoluut nieuwste innovaties rechtstreeks bij de vakhandelaar krijgen, maar ook minder vaak gebruikte modellen, minder bereden, goedkope testfietsen of goedkope tentoonstellingsartikelen - hier in onze Racefietsen SALE.

Fietscollecties veranderen niet zo vaak als T-shirts, maar de meeste fabrikanten brengen één keer per jaar nieuwe modellen uit. De innovaties zijn echter zelden zo spectaculair dat de fietsen van vorig jaar er zo oud uitzien dat je ze nergens kunt zien.

Dit betekent dat onze dealers de modellen van het voorgaande jaar zo snel mogelijk willen verkopen, omdat ze ruimte nodig hebben voor de "nieuwe" modellen. Om dit proces nog sneller te laten verlopen, verlagen ze hun prijzen drastisch. En zo kan je profiteren van onze speciale aanbiedingen. De fietsen zijn geenszins verouderd of tweederangs, ze zijn gewoon goedkoop.

 

Nu op de Road Bike Sale: Nieuwe 2022-modellen

Het einde van het seizoen 2022 betekent niet alleen dat de 2022 fietsen in de winkels liggen. Nu is het ook het moment waarop het langverwachte 2022-model dat je al zo lang in het vizier heeft, bij de ene of de andere dealer tegen een spotprijs verkrijgbaar zal zijn. Omdat de dealers altijd een of twee overgebleven Racefietsen in voorraad hebben, die tijdens het seizoen geen koper hebben gevonden.. Maar nu, als het krap wordt in de winkel, wordt meestal het rode potlood gebruikt, zodat de fietsliefhebber zich kan verheugen op zeer afgeprijsde stopgezette modellen. Omdat het echter geen massaproducten zijn, maar zeer beperkte modellen van het voorgaande jaar, die vaak niet in hun oorspronkelijke vorm kunnen worden nabesteld, hoef je er niet lang over na te denken: als jouw droomfiets ertussen zit en de prijs eindelijk in jouw budget past, moet je jouw kans grijpen en toeslaan in onze Racefietsen uitverkoop. Er komt misschien geen tweede kans.

 

En zo werkt het

Wij zijn geen online winkel, maar een internetplatform waarop gespecialiseerde fietsdealers hun racefietsen aanbieden. Je krijgt van hen toch de beste prijzen, maar wat weg moet, moet weg en wordt genadeloos afgeprijsd. De goedkope restvoorraad vindt je onder onze verkoopaanbiedingen. Wij beknibbelen niet op advies en service! Zelfs als je een afgeprijsde Racefiets koopt in een uitverkoop, krijg je deskundig advies en kan je deze natuurlijk ook testen. Zelfs als je in de uitverkoop een afgeprijsde Racefiets koopt, krijg je deskundig advies en kunt uiteraard proefrijden.

Echter, veel van de goedkope aanbiedingen zijn unieke stukken, dus je moet niet te lang wachten. Anders rijdt er iemand anders op je droomfiets langs de kant van de weg! De fietsen kunnen meestal niet worden nabesteld en zijn vaak slechts in enkele maten en hoeveelheden verkrijgbaar. Weg is weg. Eigenlijk. Bij BikeExchange hen je het voordeel dat je de modellen van vorig jaar bij 400 dealers kan krijgen. De beste prijs mag dan wel weg zijn, maar de op één na beste prijs is er nog steeds. De verkoop van Racefietsen stopt nooit bij ons.

 

Vele dealers - topaanbiedingen!

In tegenstelling tot de online fietsenwinkels kan je jouw Racefietsen en alle accessoires bij ons bij verschillende fietsspeciaalzaken krijgen. Er zijn op dit moment bijna 400 van hen, en het aantal neemt toe. Onze dealers verkopen Racefietsen van alle bekende topmerken zoals Scott, Ghost, Trek of Giant. Dit brengt ongeveer 25.000 artikelen samen die via BikeExchange worden aangeboden, waarvan er duizenden tegen speciale prijzen beschikbaar zijn.

Wanneer een van de grote fabrikanten zijn huidige modellen presenteert, glijden de modellen van het voorgaande jaar in een categorie naar beneden, maar alleen in termen van prijs. De uitstekende technologie die je kan verwachten van Specialized of Cannondale, natuurlijk, de racefietsen brengen nog steeds met zich mee. De verkleinde fietsen van BMC, Focus en Stevens zijn in de meeste gevallen gelijkwaardig aan de nieuwste modellen qua uitrusting, alleen goedkoper. Je kan een besparing tot een sensationele 50% verwachten!

Als de huidige Racefietsen op beurzen of in het kader van een spectaculaire presentatie worden gepresenteerd, verschillen ze technisch slechts weinig van hun voorgangers, vaak is er vooral een nieuwe lakbeurt of het ene of het andere vervangen onderdeel te bewonderen. Uiteraard hangt dit samen met kosten, die je met een gerust hart kan besparen, want het is zeker goedkoper en zonder kwaliteitsverlies.

 

Wat voor een Racefiets wil je?

Bekende favorieten zoals klassieke Racefietsen, Toerfietsen, Endurance-Racefietsen of Tijdritfietsen zijn al lang gevonden als goedkope koopjes van vorig jaar. Maar ook de topnieuwigheden van de laatste jaren zoals Cyclocrossbikes of Gravelbikes zijn nu klaar. Iedereen die geduld heeft gehad, kan nu toeslaan, zich verheugen op bijna baanbrekende innovaties en binnenkort de eerste trainingsrondes op zijn nieuwe racefiets voltooien.

 

Goedkope koopjes bij BikeExchange in de uitverkoop

Traditioneel is er minder aan een Racefiets, de uitrusting is vrij minimalistisch, want dat vermindert het gewicht. Om een spectaculair gewicht van zes tot tien kilogram te bereiken, is het overbodige weggelaten en is het materiaal op alle hoeken en uiteinden gereduceerd. Maar als je denkt dat een Racefiets goedkoop moet zijn omdat hij zo "uitgesneden" is, dan heb je het helemaal mis. Want ondanks alle besparingen moet de fiets stabiel en duurzaam zijn, en dat werkt alleen met het allerbeste materiaal. In gewone taal: de racefiets moet goedkoop zijn, niet gemaakt van goedkope onderdelen. En wij doen ons deel voor het rijplezier met sterk gereduceerde prijzen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief