Plaats een advertentie

Alleen op aanvraag. Beveilig je Limited Edition Bike nu.

Handgetekend door de Formule 1 mecanicien

In een unieke samenwerking presenteren n+ bikes en Mercedes-Benz de splinternieuwe Mercedes-AMG Petronas V11 racefiets in beperkte oplage en de EQ-Formula E-Bike. De wegmotoren worden met de hand gemaakt in de verffabriek van het F1-team in Brackley UK en leveren zo authenticiteit en exclusiviteit voor het geld. We lopen ook voorop in de elektrificatierevolutie met onze bekroonde, volledig geïntegreerde reeks eBikes die voor het eerst op de markt verkrijgbaar is.

n+ Mercedes-AMG Petronas V11 racefiets (beperkte oplage)

Op maat ontworpen door hetzelfde team van ontwerpers dat de W11-racewagenkleuren heeft gemaakt en trots is op de Pirelli banden in beperkte oplage.

De V11-benaming weerspiegelt de V voor Velo en jaar 11 in overeenstemming met de 2020 W11 Mercedes AMG Petronas F1-team racewagen. Het op maat gemaakte chassis maakt gebruik van het nieuwste aërodynamische ontwerp, dat exclusief voor het project is geproduceerd. Om een exclusiviteitsniveau te garanderen, worden de wegmotoren met de hand gemaakt door de F1-teamleden van de lakstraat in het hoofdkantoor van Brackley UK en zijn ze individueel gesigneerd door de F1-vakman.

De n+ Mercedes-AMG Formula One Team exclusieve performance bike serie maakt alleen gebruik van premium SRAM onderdelen en exotische materialen die vaak worden gebruikt in high performance auto's, waaronder de handgemaakte Duitse Alcantara carbon zadels. Verkrijgbaar in drie verschillende specificaties: de V11 SRAM Force, V11 SRAM AXS en V11 SRAM Red ETap.

Gemaakt op bestelling in 12 weken..

n+ Mercedes-Benz EQ Formula E Team E-Bike

Wij lopen voorop bij de innovatie en levering van e-bikes voor het Mercedes-Benz EQ Form E Team. De verfijnde stijl in combinatie met een netjes geïntegreerde accu en een verborgen aandrijving maakt een topsnelheid van 25 km/u mogelijk. Uitstekende technische prestaties met een dynamisch rijgedrag en een moeiteloze krachtoverbrenging.

Prijs vanaf 3.190 EUR

NU VOORAF BESTELLEN

**Bewaar uw limited edition n+ fiets nu in beperkte oplage zolang de voorraad strekt.

n+ Mercedes-Benz EQ Formula E Team Silver Arrows E-Bike

Aandrijving: 36V/250W middenmotor met draaimomentsensor en Bofeili-batterij
Enviolo versnellingsnaaf en Gates riemaandrijving
100km bereik dankzij 504 Wh batterij
Tektro HD-R290 schijfremmen

Prijs vanaf 4.485 EUR

NU VOORAF BESTELLEN

*Bewaar uw limited edition n+ fiets nu in beperkte oplage zolang de voorraad strekt.

n+ Mercedes-AMG Petronas Formule 1-Team carbon fietsstandaard

De n+ Mercedes-AMG Formule 1 carbon fietsenstalling is een kunstwerk op zich en het ultieme accessoire voor fiets- en motorsportliefhebbers.

Materiaal: gesmede koolstofmantel met CNC-gefreesde aluminium basis
Vloeroppervlak - 45 x 23 cm
Maximaal gewicht - 15 kg
Maat - Ontworpen voor 700C wielen en maximaal 32mm banden.

Preis 648 EUR

NU VOORAF BESTELLEN

Pirelli P Zero Velo banden in "Petronas Green" (special editie)

Pirelli heeft een exclusieve raceband ontwikkeld om de zes opeenvolgende Formule 1-wereldkampioenschappen van Mercedes-AMG te vieren. De band wordt standaard gemonteerd op n+ Mercedes-AMG Petronas V11 racefietsen.

Prijs vanaf 81 EUR

NU VOORAF BESTELLEN
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief