Plaats een advertentie

Vacatures

Openstaande vacatures bij BikeExchange

Wil je deel uitmaken van een jong en betrokken team, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en werk je graag met mensen? Dan ben jij de perfecte versterking voor ons team. Uw gedrevenheid tot succes maakt van u een winnaar en je bent gemotiveerd om de toekomst van BikeExchange mee vorm te geven.

BikeExchange.be is opgericht in 2014 met een kantoor in Zoersel/ België en het hoofdkantoor in Würzburg/ Duitsland en maakt deel uit van de Australian Marketplacer Group. Met marktplaatsen in Australië, Nieuw Zeeland, USA, Canada, Colombia, Duitsland, België en Nederland, is BikeExchange een wereldwijd online platform dat de lokale fietshandel ondersteunt met een innovatief multi-channel concept.

Door de continue groei is ons jong team in België en Nederland op zoek naar gemotiveerde, ruimdenkende talenten die deel willen uitmaken van een spannend project en tegelijkertijd hun communicatieve vaardigheden willen ontwikkelen in een internationale en professionele omgeving.

Junior E-commerce Manager (w/m/x) voltijds/deeltijds

Voor België en Nederland.

JOUW TAKEN
  • Optimalisatie van het productassortiment en de winkelprestaties.
  • Beheer en onderhoud van productgegevens, alsmede ontwikkeling van processen.
  • Operationele controle en uitbreiding van marketing campagnes (onpage en offpage).
  • Verdere ontwikkeling van de contentstrategie, vaststelling van de contentvereisten en planning/implementatie van de contentcreatie.
  • Conceptie, planning en uitvoering van nieuwsbrief-marketing, sociale-media-marketing en andere marketing- en verkoopkanalen.
  • Usability analyses en A/B tests voor conversie optimalisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief