Plaats een advertentie

Fietsen Outlet Verkoop

Nu kan je zonder boven je budget te gaan toch voor een fiets van hogere waarde gaan. Alle fietsen op deze pagina zijn in perfecte nieuwstaat te koop, maar aan erg interessante prijs! Bij onze aangesloten dealers vind je mountainbikes, e-bikes, racefietsen en veel meer. Kijk hier even rond en je vindt vast iets naar je zin. Zoek je toch nog iets anders? Bel dan gewoon naar de fietswinkel via het telefoonnummer dat je in elke advertentie vindt en je kan daar met al je vragen terecht.

Topdeals van de maand

Swipe voor meer
Topmerken in de uitverkoop

Swipe voor meer


Dagelijks nieuwe aanbiedingen bij de fietsverkoop

Of het nu gaat om het voorseizoen, het naseizoen of het midden van het seizoen: er zijn altijd redenen voor een nieuwe fiets. Kerstmis, Pasen, Moederdag - we zullen je helpen om de stress van de cadeaus aan te pakken. In onze enorme fietsenverkoop vindt je gereduceerde modellen en alles over fietsen van alle topmerken tegen absoluut geweldige prijzen. Onze dealers hebben voor je verlaagde mountainbikes, racefietsen, e-bikes, trekkingfietsen en verminderd meer met maximaal 50%. Jouw nieuwe fiets is zeker een van de speciale aanbiedingen. Daarnaast zijn er accessoires, kleding, fietsonderdelen, wielen en andere apparatuur tegen onovertroffen verkoopprijzen. Klik direct door onze budgetvriendelijke advertenties en geniet van het geld dat je bespaart!

Fietsaanbiedingen van meer dan 400 winkels

Natuurlijk zijn niet wij verantwoordelijk voor de verlaagde prijzen, maar de meer dan 400 vakhandelaren die als leden hun assortiment op onze marktplaats hebben geplaatst. Je koopt dus niet alleen op BikeExchange "op het internet", maar bij vakhandelaren en professionals die je uitgebreid kan adviseren en ook alle fietsservice kan bieden die je in een pure internetwinkel niet nodig zou hebben. We hebben een selectie van bijzonder goede aanbiedingen van elke winkel verzameld en deze samengevoegd in onze fietsverkoop. Klaar.

Het resultaat is iets om trots op te zijn. Elk van onze dealers heeft zijn of haar favoriete merkassortiment - je vindt dus topaanbiedingen van alle grote merken. Onze online marktplaats heeft meer dan 25.000 aanbiedingen en groeit met de dag. Iets meer dan 200 merken zijn te vinden op ons platform, zodat echt iedere fietsliefhebber vindt wat hij zoekt. Onze koopjes hebben absoluut niets te maken met goedkope troep, resterende voorraad of het inhalen van gestaakte modellen. Ze zijn geenszins van inferieure kwaliteit of technisch verouderd, integendeel. Je krijgt topmodellen voor een betaalbare prijs, simpelweg omdat de dealers hun voorraad weer moeten opruimen voor de nieuwe varianten. De verkleinde modellen zijn geen schapverwarmers die al jaren stof verzamelen, maar meestal de modellen van vorig seizoen, die nauwelijks verschillen van de huidige fietsen. Dus als je geduld heeft, kann je jouw droomfiets tot 50% minder krijgen dan het model van het voorgaande jaar op onze verkoopafdeling - inclusief uitgebreid advies van jouw vakhandelaar. De resterende voorraad en de modellen van vorig jaar zijn meestal nog ongedifferentieerd en wachten op je om ze eindelijk op topsnelheid te brengen. Maar we hebben ook goedkope testfietsen, demonstratoren en pronkstukken in onze verkoop, die meestal net zo veel potentiële kopers aantrekken met weinig gebruikssporen en een dealergarantie.

Alle merken in de fietsverkoop

Ons koopadvies helpt je als je niet weet welke fiets voor je geschikt is. Het aanbod is namelijk groot en groeit voortdurend. Ben je meer het type voor een stadsfiets? Is een mountainbike het juiste voertuig voor jouw vrije tijd? Misschien zit je te flirten met een trekkingfiets of zoek je een fiets voor jouw kinderen? De laatste jaren zijn E-bikes, vouwfietsen voor de stad en sportieve Gravel Bikes absolute racers geworden. Alle categorieën zijn vertegenwoordigd in de speciale aanbiedingen, zodat je de perfecte fiets kan vinden en kan genieten van de spaarprijzen.

Maar ook al weet je al precies in welke richting je een koopje wilt - mountainbikes van Cannondale, Specialized en Cube zijn onze specials en laten je je nieuwe droomfiets vinden tegen een gereduceerde verkoopprijs. Racefietsen van Scott, BMC, Cannondale of Stevens nodigen uit om mee over het asfalt te vliegen. E-bikes van topfabrikanten als Cube, Haibike, Kalkhoff of Diamant nemen het zweetwerk uit handen, dankzij de technologie van Bosch, Yamaha, Shimano, Panasonic of Brose.

En we hebben ook aan de korte gedacht. Van het Puky-wiel tot de kindvriendelijke Cube mountainbike zijn er goedkope en veilige transportmiddelen voor alle leeftijden. Ghost en Specialized bouwen super fietsen voor jongeren, en je kunt ze tegen een lage prijs bij ons krijgen. Of het nu gaat om camouflagemodderracers van Stevens voor wilde jongens of dromen in het roze voor de kleine prinses, je kunt ze krijgen voor weinig geld! De keuze van de merken is voor ons een doorslaggevend voordeel. Zo krijg je het juiste besparingsaanbod van jouw favoriete merk.

Aanbiedingen in elke fietscategorie

Ons aanbod is bijzonder groot in het mountainbike gebied. In Duitsland is de MTB veruit de populairste sportieve fiets en elk jaar hebben we talrijke modellen te koop. Vooral de Duitse merken Cube en Ghost zijn erg populair bij trailliefhebbers in Duitsland. Het hele jaar door verzamelen we de beste aanbiedingen voor je uit de resterende voorraad, speciale modellen en testfietsaanbiedingen. Wil je meer merken? Geen probleem: Scott, Ghost, Merida, BMC, Focus, Mondraker, Centurion, Simplon, Rocky Mountain, Haibike en, en. Elke categorie wordt vertegenwoordigd door talloze merken en je hebt de volledige keuze. Als je geen geschikt aanbod kan vinden in onze fietsenverkoop, is dat niet het einde van de wereld. Of kann je jouw geluk vinden in de afzonderlijke verkoopsecties van de merken of op de aanbiedingspagina's voor racefietsen, e-bikes en mountainbikes. Helaas zijn de aanbiedingsplaatsen op de individuele aanbiedingenpagina's beperkt en daarom vinden niet al onze topaanbiedingen hier een plaats. Met meer dan 25.000 producten op het platform moet je niet meteen opgeven en gewoon wat verder bladeren in de door je gewenste categorie. Talrijke filteropties helpen je om de gewenste fiets in de juiste maat te vinden en direct bij de dealer te bestellen of te informeren met de beste prijs.

Nu op de Fietsenverkoop: Stopgezette modellen 2020

Het einde van het seizoen 2020 betekent niet alleen dat de 2021 fietsen zo langzaam in de winkels liggen. Nu is het ook het moment waarop het langverwachte 2020-model dat u al zo lang in het vizier heeft, bij de ene of de andere dealer tegen een spotprijs verkrijgbaar zal zijn. De dealers hebben altijd nog restanten op voorraad dat geen koper heeft gevonden tijdens het seizoen. Maar nu het krap wordt in de winkel, wordt meestal het rode potlood gebruikt en veel 2020-fietsen zijn blij met een gereduceerde prijs. Aangezien het echter niet om massaproducten gaat, maar om een paar modellen van vorig jaar, die vaak zelfs in deze vorm niet kunnen nabesteld worden, heb je niet veel tijd om over na te denken. Wees er dus snel bij en beveilig een van de vele stopgezette modellen in onze verkoop.

Waarom zou je beslissen over een stopgezet model? Want in veel gevallen zijn ze technisch net zo goed uitgerust als de opvolger. Fietsen krijgen slechts om de drie of vier jaaren een algemene revisie, waarbij het frame, de geometrie en de technologieën worden herzien. Daartussenin zit meestal alleen een nieuw kleurontwerp en aangepaste onderdelen, die qua prestaties zelden sterk verschillen. Je krijgt dus meestal een vergelijkbaar goed uitgeruste fiets voor een betere prijs, en meestal in een ontwerp dat nooit zal worden herhaald. Dus als je verliefd bent geworden op een model van je favoriete merk van vorig jaar en de prijs klopt, moet je er voor gaan. Anders krijg je alleen zulke goede aanbiedingen op de tweedehandsmarkt.

We hebben een ongelooflijke selectie van fietsaanbiedingen van de beste Duitse dealers. Maar dat is nog niet alles. Trekkingfietsen, stadsfietsen en e-mountainbikes zijn ook beschikbaar, evenals accessoires, onderdelen, helmen, kleding, enzovoort. Alles tot een minimum beperkt. Veel plezier bij het surfen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief