Plaats een advertentie

E-Bike Sale

Elke dag nieuwe aanbiedingen:

Bekijk de grootste selectie e-bikes voor de beste koopjes.

Waar voor je geld: e-bikes tot € 2.000

Swipe voor meer

Top deals van de maand

Top -Categoriën in AANBIEDING

Top-Merken in AANBIEDING

Swipe für mehr


Eigenlijk zou (bijna) iedereen op een e-bike rijden - als die niet voor de prijs was!? In een E-Bike zit veel techniek, veel onderdelen van de apparatuur zijn pas in de laatste jaren ontwikkeld. Bovendien kunnen de fabrikanten niet zomaar aan elke fiets, van welke aard dan ook, een rijassistent toevoegen. De frames moeten bestand zijn tegen het extra gewicht en de aandrijfcomponenten moeten bestand zijn tegen de belasting. E-bikes zijn dus allesbehalve goedkoop. Normaal gesproken tenminste. Er is een geweldige manier om een e-bike te vinden die jouw budget niet overschrijdt - onze stopgezette modellen in de e-bike SALE.

De beste prijzen voor je!

Goedkoop, goedkoop, goedkoop... is niet onze stijl, maar toch goedkoop. Wij willen je graag uitrusten met de beste technologie en dit zonder jouw portemonnee te overbelasten. De e-bikes van het komende seizoen worden meestal gepresenteerd op de belangrijkste fietsbeurs van Europa, de Eurobike. Vanaf dat moment zal de verkoop van de resterende voorraad beginnen. Dit klinkt misschien als een soort rommel van de rommeltafel, maar het heeft er echt niets mee te maken! De modellen van het voorgaande jaar verschillen zelden van de huidige modellen in functie, vaak is er alleen een verfrissing van kleuren en designs of nieuwe componenten. Technisch gezien zijn de e-bikes van het vorige seizoen nog steeds meer dan actueel, omdat - om eerlijk te zijn - niemand het wiel meer opnieuw zal uitvinden.

Onze dealers hebben regelmatig ruimte nodig in hun winkels voor nieuwe modellen en daarom worden de modellen van vorig jaar tegen bijzonder lage prijzen verkocht. Dit is een goede gelegenheid om koopjes te doen in onze E-Bike Sale!

Onze dealers hebben regelmatig ruimte nodig in hun winkels voor nieuwe modellen en daarom worden de modellen van vorig jaar tegen bijzonder lage prijzen verkocht. Dit is een goede gelegenheid om koopjes te doen in onze E-Bike Sale!

Waarom zou je kiezen voor een stopgezet model in onze E-Bike Sale? Want in veel gevallen zijn ze technisch net zo goed uitgerust als hun opvolger. Fietsen krijgen slechts om de drie of vier jaar een algemene revisie, waarbij het frame, de geometrie en de technologieën worden herzien. Daartussenin zit meestal alleen een nieuw kleurontwerp en aangepaste componenten, die zelden sterk verschillen in termen van prestaties. Je krijgt dus meestal een vergelijkbaar goed uitgeruste fiets voor een betere prijs, en meestal in een ontwerp dat nooit zal worden herhaald. Bovendien zijn de accu en de motor van e-bikes met een nieuwe productconditie ook echt nieuw - dit betekent dat u de nieuwste, ongebruikte technologie tegen een gereduceerde prijs krijgt en daarbovenop de volledige fabrieksgarantie. Als de fiets in gebruik is geweest, bijvoorbeeld als tentoonstellingsfiets, messenwiel of testfiets, wordt dit in de productdisplay genoteerd en bespaart u een paar euro extra. Dus als je liever geld wilt besparen en kan leven met het feit dat je niet altijd het nieuwste model in jouw garage heeft, dan heeft onze E-Bike Sale gegarandeerd de juiste fiets voor jouw volgende tochten.

Vele dealers - enorme selectie!

BikeExchange is een online marktplaats, geen online winkel. Wij presenteren het aanbod van bijna 300 dealers uit heel België en Nederland, wat voor je veel voordelen heeft:

Je koopt jouw fiets of fietsaccessoires niet bij een onpersoonlijke online shop, maar bij een getrainde en ervaren fietsenhandelaar. Je krijgt veel gratis advies, je kunt een proefrit maken en jouw fiets en de functies ervan laten uitleggen. Dit laatste is vooral belangrijk voor een e-bike, omdat een e-bike een technisch apparaat is, en het is veel gemakkelijker om aan de slag te gaan als je de bediening en het gebruik ervan kunt laten uitleggen.

Omdat onze dealers hun assortiment en speciale aanbiedingen online beschikbaar stellen via BikeExchange, kan je eenvoudig fietsen en prijzen vergelijken. Dit bespaart je niet alleen geld, maar ook veel tijd, omdat je niet van de ene naar de andere winkel hoeft te draven om de beste prijs te vinden.

Alle topmerken onder één adres

Hier vindt je e-bikes van de meest bekende internationale fabrikanten - Giant, Specialized of Trek - alles wat je nodig heeft. Deze fietsfabrikanten zorgen ervoor dat je e-bikes uit het topsegment krijgt, onze aanbiedingen maken ze betaalbaar. Als dit niet de perfecte mix is.

Natuurlijk zijn er ook genoeg fietsen "Made in Germany". Haibike, Bergamont, Stevens, Diamant, Ghost of Cube ontwikkelen hun e-bikes in Duitsland. Veel van de technische verfijningen komen ook uit denktanks in dit land, dus accu's, displays en motoren van Bosch, Brose of AEG zijn een integraal onderdeel van de ontwikkeling van e-bikes. Natuurlijk zijn de onderdelen van Aziatische oorsprong ook vertegenwoordigd in de e-bike technologie, met Panasonic, Yamaha, Shimano of Bafang die de nodige stuwkracht, bereik en bedieningsgemak bieden.

Ben je nog steeds aan het fietsen of ben je al aan het vliegen?

Betrouwbare componenten en een uitgebalanceerde geometrie maken van e-biking een puur plezierige gebeurtenis zonder vervelend zweet. Het maakt niet uit of je de berg laat zien waar de hamer hangt of dat je op een E-stadsfiets door de stad rijdt. Onze speciale aanbiedingen zorgen ervoor dat je geen financiële kosten hoeft te maken. Ze zijn echter meestal beperkt tot een paar e-bikes en dus snel weg. Dus wacht niet te lang. Als je geïnteresseerd bent in een van onze speciale aanbiedingen, kan je het beste nu toeslaan - voordat iemand anders dat doet!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief