Plaats een advertentie

Dit zeggen onze leden over ons

Fietsen Brys

Ilse Brys (Store manager)

Op BikeExchange hebben wij van in het begin enkel onze huidige voorraad fietsen online gezet en deze wordt dagelijks bijgewerkt. Dit heeft zowel voor, tijdens als na de lock down steeds zijn vruchten afgeworpen. We merken wel dat zowel tijdens de lock down als erna er veel meer online gekeken wordt dan voorheen. Tijdens de lock down hebben we dan ook in heel Vlaanderen fietsen uitgeleverd die teruggevonden werden op ‘onze’ BikeExchange. Het werd voor ons quasi een fulltime job tijdens de lock down om alle klanten die ons mailden via BikeExchange advies te verlenen. Ook bij twijfel tussen enkele modellen gingen we creatief te werk: we spraken met de klant af om met enkele modelletjes langs te komen om te testen en de fiets die hij/zij het beste vond bleef direct bij hen thuis, de andere modellen keerden terug naar onze fysieke winkel.

Bekijk de winkel

Anjo Jager Fietsen

Remon Jager (Eigenaar)

Wij zijn erg tevreden met BikeExchange als verbindende factor tussen de consument en ons als fietsen speciaalzaak. Onze online verkoop is zeker toegenomen en ons marktgebied vergroot. Sander (ons contactpersoon) is erg behulpzaam en betrokken, we hebben een nauw contact en zorgen samen dat alle kansen benut worden. Ik zou een samenwerking met BikeExchange dan ook zeker aanbevelen voor andere ondernemers, samen kunnen we het platform en elkaar versterken in onze dynamische branche.

Bekijk de winkel

Dutchfiets

Luc Van 't Oever (Eigenaar)

Voor onze aanmelding bij BikeExchange hebben wij nauw contact gehad met Jan Kraat, Accountmanager bij BikeExchange BeNeLux. Dankzij zijn snelle respons verliep het aanmaken van ons winkel account soepel. Groot voordeel hierin was de online uitleg die gegeven werd via een videocall. Op deze manier konden we direct vragen stellen over hoe het systeem werkt en was alles duidelijk. En mochten wij in de toekomst toch nog vragen hebben, dan twijfelen we er niet aan dat Jan ons weer verder helpt.

Bekijk de winkel

Xbikes

Ivan Van Linter (Eigenaar)

De jongens van BikeExchange hebben een goed doordacht systeem uitgewerkt. Het is vlot te gebruiken en over het rendement valt niet te discussiëren. Als we toch eens met vragen of opmerkingen zitten, krijgen we steeds vlot antwoord van Wim, onze account manager. We hebben al lang onze eigen website, die het zeker niet slecht doet. Maar na een kleine twee jaar bij BikeExchange, overwegen we om volledig hun systeem te gaan gebruiken voor al onze online bezigheden.

Bekijk de winkel

Van Der Veken Fietsen

Kathleen Van Der Veken (Store manager)

Het grootste deel van onze voorraad komt automatisch online, maar los daarvan is het heel eenvoudig om zelf af en toe wat advertenties toe te voegen. Het is een super gebruiksvriendelijke manier om zowel onze eigen website als een grote online marktplaats actueel te houden. We krijgen zo goed als dagelijks respons op de fietsen die we aanbieden. In de winkel merken we dat we klanten van verder weg over de vloer krijgen, en ons bestaand cliënteel vindt het handig dat ze kunnen zien welke nieuwe spullen we in huis hebben.

Bekijk de winkel

Simair

Jean-pierre Simair (Eigenaar)

Ik zie vooral de commerciele meerwaarde van BikeExchange, de online zichtbaarheid die zij me bieden kan ik nergens anders krijgen binnen hetzelfde budget. De samenwerking met BikeExchange verloopt ook steeds vriendelijk en vlot.

Bekijk de winkel

De online marktplaats voor lokale fietsenwinkels

Start nu en toon je producten aan duizenden geïnteresseerde klanten.

perm_contact_calendar Boek een afspraak

+32 (0) 3 233 90 03

of laat hier uw contactgegevens achter

Oplossingen voor fietsendealer en industriële klanten

Al tien jaar onze core business.
Uw eigen winkel op de BikeExchange-marktplaats.

Meer informatie

Jouw complete oplossing voor alles online.
Website, online shop, WaWi integratie, hosting, domein - alles inbegrepen!

Meer informatie

Onze shop-in-shop-oplossing voor merken die direct en online B2C-verkopen willen genereren

Meer informatie

Netwerk jouw merk met jouw dealers op BikeExchange. De verdere ontwikkeling van onze Brandstore.

Meer informatie

Inhoud, media en ontwerpdiensten. Een breed scala aan flexibele content en marketingopties.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief