Plaats een advertentie

Click & Collect

Wat is Click & Collect?

Kies je ervoor om een product via Click & Collect te bestellen, dan kies je eigenlijk voor een variant van de typische online bestelling: Je koopt een product online, maar je gaat het ophalen in de winkel. Als je het product graag toch eens past of aanraakt, maar je wil zeker zijn dat het gereserveerd wordt, dan kan je deze optie kiezen. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, krijgt de dealer een melding. Hij zet het voor jou opzij, bevestigt via zijn account en jij wordt per mail verwittigd dat je bestelling afgehaald kan worden.

Voordelen tegenover online bestellingen:

Extra service en info in de fietsenwinkel
Geen verzendkosten
Flexibele ophaaltijden
Passen en uitproberen

Voordelen tegenover in de winkel kopen:

Je product is exclusief voor jou verkrijgbaar en gereserveerd
Nadien heb je 14 dagen herroepingsrecht.

Afhaling van het product

Goederen besteld via Click & Collect worden meestal binnen 2-3 werkdagen beschikbaar gesteld. Als koper bent u verplicht om een aankoopbewijs te tonen bij afhaling (de orderbevestiging of factuur voldoen) en om uzelf te identificeren met ID-kaart.

Als het bestelde product niet beschikbaar blijkt en de bestelling kann niet worden uitgevoerd, ontvangt de koper binnen twee werkdagen bericht. De koper heeft dan de mogelijkheid om hetzelfde product bij een andere BikeExchange dealer te bestellen, een vergelijkbaar product te bestellen of om een volledige terugbetaling te ontvangen. Hiervoor wordt zowel koper als verkoper gecontacteerd door BikeExchange.


Meer informatie

Levering & Verzending

Betalingsmiddelen

Retour- en klachtenbeleid

FAQ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief