Plaats een advertentie

De wedstrijd is voorbij

In samenwerking met Cannondale en ter gelegenheid van de officiele release, verloten we een gloednieuwe Habit NEO 4 E-mountainbike. Vul tot en met 30/09/2019 het formulier onderaan de pagina in en misschien wordt hij de jouwe!

Tijd om te spelen.

Cannondale heeft zijn beste trailbike genomen en er een motor opgezet. Geen opofferingen qua rijgevoel en stuurgedrag, maar nu dus met extra veelzijdigheid voor de meest uitdagende ritten. En het beste van al: jij kan hem winnen!

Nu deelnemen

Trail Machine

Speels, betrouwbaar en precies. De Habit NEO is met 130mm vering vooraan en 140mm achteraan een geduchte keuze voor werkelijk alle terreinen. De Ai-Offset aandrijving laat genoeg ruimte voor de breedste bandenkeuze om overal controle en het nodige comfort te garanderen.

One Size Does Not Fit All

Rijders verschillen in lengte. Ons Proportional Response Design is het enige ontwerp dat rekening houdt met dit feit. De kinematiek van het veersysteem is afhankelijk van de framemaat zodat elke rijder de optimale tractie, soepelheid en controle krijgt.

Het beste spul

Krachtige Bosch Performance CX aandrijfeenheid en PowerTube accu. 29”-wielen met gripvaste banden. Lekker breed stuur en lekker korte stuurpen. Seatdroppers. Forse remmen. De beste onderdelen voor de beste prestaties.

Lager zwaartepunt
Hogere Performance

Cannondale’s zelf ontworpen Motor-Interface plaatst de Bosch Performance CX aandrijving laag en vooraan in het frame. Zo ligt het zwaartepunt lager en blijft de rest van de geometrie ongewijzigd in vergelijking met de niet-elektrische Habit. Om motor en accu te beschermen van de elementen, heeft de Habit NEO alle gevoelige onderdelen slim en netjes bedekt met de duurzame Skid-Plate.

Ontdek alle Habit NEO modellen

Habit NEO 1

E-MTB

Vanaf €7.999 

Meer info

Habit NEO 2

E-MTB

Vanaf €5.999 

Meer info

Habit NEO 3

E-MTB

Vanaf €4.999 

Meer info

Habit NEO 4

E-MTB

Vanaf €4.499 

Meer info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief