Plaats een advertentie

Cube

BRANDS WE LOVE

CUBE

CUBE is een Duitse fietsenfabrikant die een verscheidenheid aan fietsen maakt, waaronder tijdritfietsen, toerfietsen en kinderfietsen. De bekendste producten van het merk zijn echter de verschillende mountainbikevarianten.

Het bescheiden bedrijfje, dat in 1993 werd opgericht, heeft tegenwoordig meer dan 850 medewerkers in 68 landen. Naast de klassieke modellen zijn er ook elektrische fietsen, kleding en accessoires verkrijgbaar. Standaard is ook dat verschillende modellen steeds in diverse configuraties verkrijgbaar zijn.

Deze maand zetten we CUBE extra in de spotlight.
Profiteer nu van de voordelen!

Cube

Racefietsen en Gravel

Cube Attain

Beginner Road Bike

Fietsen kan soms een uitdaging zijn. Maar niet vanwege een te rigide structuur. Daarom is het hoogwaardige aluminium frame van de CUBE Attain verfijnd voor zowel prestaties als comfort. Zo wordt iedere trap omgezet in snelheid en laten bochten zich met chirurgische precisie aansturen, terwijl de slanke staande achtervork, de dunne zadelpen en de hoogwaardige carbon voorvork je langer fris houden. Als gevolg hiervan moedigt het snelle tempo van de fiets je aan om langer op de fiets te blijven.

Vanaf 899 €

Cube NuRoad

Gravel Bike

De CUBE Nuroad gravelbike combineert de beste eigenschappen van onze racers en crossers met een mountainbike-twist. De Nuroad is bijvoorbeeld geschikt voor banden tot 45 mm breed. Spatborden zijn verkrijgbaar vanaf 40 mm. Binnendoor lopende kabels garanderen soepel schakelen, ook al vliegt de modder om je oren. Een complete carbon voorvork helpt bij het absorberen van schokken, waardoor je opmerkelijk fris blijft, zelfs tijdens lange ritten. Spatborden, een bagagedrager, een lowrider en/of een achterstandaard behoren allemaal tot de mogelijkheden. Past dankzij de geïntegreerde montagepunten allemaal probleemloos.

Vanaf 899 €

Swipe voor meer
Cube

Elektrische fietsen

Cube Touring Hybrid Pro

Touring E-Bike

De CUBE Touring Hybrid staat bekend om z'n veelzijdigheid. En om zoveel mogelijk fietsers daarvan te laten profiteren brengen we 'm als diamantframe, mixed frame én met lage instap. Alle drie uiteraard met een aandrijflijn van Bosch, onze vaste partner. Motorophanging, batterijhouder en onderbuis vormen daarbij één geheel, wat de positie van de motor en de accu optimaliseert. In combinatie met onze Efficient Comfort-geometrie heeft dat heerlijke rijeigenschappen en een perfecte balans als resultaat. Een fraaie geïntegreerde achterdrager maakt het plaatje compleet.

Vanaf 2.599 €

Cube Reaction Hybrid

Allrounder E-Hardtail

De Bosch CX-aandrijflijn, die ook een onderbuis met motor en batterij omvat, vormt het hart van de CUBE Reaction Hybrid Allroad. In combinatie met onze befaamde Agile Ride-geometrie is het resultaat een lichte maar krachtige mountainbike met een speelse persoonlijkheid en een hoge mate van stabiliteit en controle. Alle draden worden door het frame geleid, waardoor de mooie lijnen van het frame behouden blijven en de continuïteit wordt gegarandeerd. We hebben zelfs de mogelijkheden voorzien om een verstelbare zadelpen te gebruiken, evenals montageplaatsen voor een achterstandaard of een bagagedrager.

Vanaf 2.499 €

Swipe voor meer
Cube

Mountainbikes

Cube Aim

Beginner Hardtail MTB

De voor 2022 geheel vernieuwde CUBE Aim is een echte blikvanger vanwege zijn verbluffende en zorgvuldige afwerking. Kijk eens naar de smetteloze lasnaden, de perfecte combinatie van standaard- en schijfrembevestigingen en de montageplaatsen voor bijvoorbeeld ACID-achterspatborden en bagagedragers. Het nieuwe design zorgt niet alleen voor een dynamischer uiterlijk, maar ook voor meer bewegingsvrijheid en ruimte voor bredere banden. Verder hebben we ons beroemde SizeSplit-mechanisme verbeterd. Dus of je nu klein of lang bent, je vindt altijd wel een Aim die precies bij je past.

Vanaf 599 €

Cube Reaction

Trail Ready Hardtail

De CUBE Reaction Pro, volledig gerenoveerd voor 2022, is een echte blikvanger dankzij de prachtige en doordachte detaillering. Kijk eens naar de smetteloze lasnaden, de perfecte combinatie van standaard- en schijfrembevestigingen en de montageplaatsen voor bijvoorbeeld ACID-achterspatborden en bagagedragers. De kabels zijn uiteraard zorgvuldig naar binnen geleid voor een schoner uiterlijk en minder onderhoud. Als je tot slot een verstelbare zadelpen wilt monteren, is er al een kabelwartel in het frame gezet.

Vanaf 1.329 €

Swipe voor meer
Cube

Kinderfietsen

Cubie 160

Kinderfiets van Cube

De nieuwe CUBE Cubie 160 is dynamisch, maar ook stabiel en voorspelbaar. Het frame is ook veilig omdat het is samengesteld uit licht 6061 aluminium en geen scherpe randen heeft. De aluminium voorvork is nieuw voor 2022. Lekker licht, maar niet ten koste van kracht of rijeigenschappen. De enige resterende vraag is welke kleur het zal worden.

Vanaf 349 €

Ella 200

Kinderfiets van Cube

Veel 'volwassen' fietsen zijn inferieur aan de mooi geproportioneerde CUBE Ella 200. Check bijvoorbeeld het prachtige frame, dat is gemaakt van lichtgewicht 6061 aluminium. Kijk ook eens naar de mooie voorvork. Ze werden uiteraard allemaal getest op sterkte en duurzaamheid in ons eigen laboratorium. De pat waaraan de derailleur is bevestigd, is vervangbaar, wat slim gevonden is. Zo hoef je bij een val geen nieuw frame te kopen.

Vanaf 379 €

Swipe voor meer
Cube

Trekking en Crossfietsen

Cube Touring EXC

Duurzame Trekking fiets

We bieden drie varianten van onze populaire CUBE Touring: een klassiek diamantframe, een mixed frame en een lage-instap frame. Overal werden aluminium buizen met verschillende wanddiktes gebruikt om de beste balans tussen sterkte en gewicht te bereiken. De kabels zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te onderhouden. De nieuwe geometrie is zowel efficiënt als comfortabel in gebruik. De stijlvolle achterpatten bieden genoeg ruimte voor een achterstandaard, bagagedrager en remklauw. Als je met fietstassen op pad gaat, is dit de beste plek.

Vanaf 999 €

Cube SL Road

Snelle fitness fiets

De CUBE SL Road C:62 SLT belichaamt onze expertise in het maken van snelle en betrouwbare gravelbikes. Spatborden, een bagagerek en een achterstandaard zijn allemaal op het complete en comfortabele frame gemonteerd, en de carbon voorvork is voorzien van lowrider-oogjes. Op frame en vork kunnen banden tot 45 mm worden gebruikt (40 mm incl. spatborden). U heeft volledige controle over of uw banden: kaal, dik of dun zijn.

Vanaf 899 €

Swipe voor meer

Follow Cube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief