Plaats een advertentie

Betalingsinformatie

Betalingsmiddelen

Bij BikeExchange in België en Nederland zijn de betaalmethoden PayPal, creditcard (MasterCard, VISA), Sofort (voorheen directe overschrijving) en iDeal mogelijk. Er worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht aan de koper.

Veilige betaling

Bij aankoop via BikeExchange worden de betalings- en accountgegevens via een beveiligde server verzonden met behulp van de nieuwste 128-bits SSL-codering. Dit type encryptie is de standaard in moderne online betalingstransacties en biedt het hoogste niveau van bescherming van jouw privacy. Als je vragen hebt over onze veiligheidsrichtlijnen, neem dan direct contact met ons op.Kredietkaart

Visa Mastercard

Je kann comfortabel betalen met een creditcard. Wij bieden de aankoop van een creditcard aan via MasterCard en VISA. Het enige wat je hoeft te doen is het creditcardnummer, de vervaldatum en het controlecijfer op de achterkant van de kaart in te voeren bij de bestelling. Jouw rekening wordt direct na afloop van het bestelproces met het bijbehorende factuurbedrag gedebiteerd. Als de aankoop niet voltooid is (goederen niet beschikbaar enz.), je jouw bestelling annuleert of de goederen terugstuurt, maken wij het openstaande bedrag uiteraard onmiddellijk terug op jouw creditcard-rekening.

Om onze klanten nog meer veiligheid te bieden, gebruiken we de twee methoden Verified by VISA en MasterCard Secure Code om jouw transacties extra te versleutelen. Dit betekent dat je tijdens het betaalproces automatisch wordt doorgestuurd naar de website van jouw bank en dat je het factuurbedrag nog moet bevestigen met jouw persoonlijke pincode wanneer je zich voor deze procedure hebt aangemeld.

PayPal

Visa

Betalen met PayPal is snel en eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw PayPal e-mailadres in te voeren bij het plaatsen van jouw bestelling en je wordt direct na het plaatsen van jouw bestelling doorgestuurd naar PayPal. Daar kan je inloggen met jouw toegangsgegevens of, als je nog geen account hebt, een nieuwe PayPal-rekening openen en jouw favoriete betaalmiddel invoeren. Dan heb je twee opties. Ofwel wordt het verschuldigde bedrag onmiddellijk van jouw rekening afgeschreven (klassieke betalingsmethode), ofwel gebruik je de aankoop na 14 dagen. In beide gevallen wordt de bestelling direct afgerond en zorgt de winkelier voor de levering. In geval van een annulering/terugzending van uw bestelling wordt het desbetreffende bedrag op jouw PayPal-rekening bijgeschreven.

Sofort (Klarna)

Sofort

Sofort is een eenvoudige, gecertificeerde overschrijvingsprocedure die aan hoge veiligheidsnormen voldoet. Wanneer je bestelt, voer je gewoon het land van de bank in en wordt doorgestuurd naar de website van de betalingsaanbieder, waar je dan kan doorgaan met jouw PIN en TAN. De overdracht zal onmiddellijk door ons worden ontvangen en de levering wordt zo spoedig mogelijk geregeld.

Bancontact

bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.

Als een klant kiest voor de betaalmethode Bancontact, wordt hij doorgestuurd naar de Bancontact-omgeving waarmee hij vertrouwd is. Daar kan hij kiezen tussen het invoeren van zijn kaartgegevens en betaling per app. De klant selecteert vervolgens welke van de aangesloten kaarten hij wil gebruiken om de betaling uit te voeren, voert de pincode in en bevestigt uiteindelijk zijn betaling. Zodra dit proces is afgesloten, is de betaling gegarandeerd, zodat de handelaar de orderverwerking sneller kan afsluiten.

iDeal

iDeal

iDeal is een eenvoudige, gecertificeerde overschrijvingsprocedure die aan hoge veiligheidsnormen voldoet. Wanneer je bestelt, wordt je doorverwezen naar de betaalomgeving van jouw eigen bank. Hier kan je de betaling zelf bevestigen en afronden op de manier die je gewoon bent bij jouw eigen bank.


Meer informatie

Levering & Verzending

Retour- & klachtenbeleid

Click & Collect

FAQ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief