For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Plaats een zoekertje

Betaling

Betalingsmiddelen

BikeExchange ondersteunt verschillende betalingsmiddelen. Kredietkaarten (Visa, MasterCard), PayPal. Ook overschrijvingen via SOFORT en iDeal zijn mogelijk. Voor geen enkele methode rekent BikeExchange extra kosten aan. Is je bestelling afgerond, dan wordt het bedrag overgemaakt naar BikeExchange.

Veilig betalen

Bij elke betaling via BikeExchange worden betalings-en rekeninggegevens verwerkt door een beveiligde server met de nieuwste 128-bit SSL-codering. Dit type codering is een gevestigde standaard bij moderne betalingen en biedt het hoogste niveau van privacybescherming. Vragen over onze beveiligingsrichtlijnen? Neem dan rechtstreeks contact op met ons.
Kredietkaart

Met uw Visa of MasterCard betalen is bij BikeExchange geen enkel probleem. U hoeft enkel het kaartnummer, de vervaldatum en het controlecijfer in te vullen. Het aankoopbedrag wordt onmiddellijk in rekening gebracht op uw rekening. Als uw bestelling nadien geannuleerd zou worden, dan storten wij het bedrag onmiddellijk terug naar uw kredietkaartrekening.

Om u van extra beveiliging te voorzien, gebruiken we de twee procedures Verified by VISA en MasterCard Secure Code om elke transactie te coderen. Dit betekent dat u tijdens het betalingsproces automatisch wordt omgeleid naar de pagina van uw bank en dat u het factuurbedrag met uw persoonlijke PIN-code moet bevestigen.

PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk en snel. U hoeft enkel uw Paypal e-mailadres in te vullen en na de bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal. Daar kan u inloggen of, indien nodig, een nieuwe account aanmaken. Het verschuldigde bedrag wordt vervolgens onmiddellijk van uw rekening afgeschreven. In geval van annulering of retournering zal het correcte bedrag terugbetaald worden op uw PayPal-rekening.

Sofort

Sofort is een eenvoudige, gecertificeerde overschrijvingsprocedure die aan hoge veiligheidsnormen voldoet. Wanneer u bestelt, voert u gewoon het land van de bank in en wordt u doorgestuurd naar de website van de betalingsaanbieder, waar u dan kan doorgaan met uw PIN en TAN. De overdracht zal onmiddellijk door ons worden ontvangen en de levering wordt zo spoedig mogelijk geregeld.

iDeal

iDeal is een eenvoudige, gecertificeerde overschrijvingsprocedure die aan hoge veiligheidsnormen voldoet. Wanneer u bestelt, wordt u doorverwezen naar de betaalomgeving van uw eigen bank. Hier kann je de betaling zelf bevestigen en afronden op de manier die u gewoon bent bij uw eigen bank.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief