Plaats een advertentie

We hebben een winnaar!

maart 07, 2016
We hebben een winnaar!

We hebben een winnaar!

Geluksvogel van de dag is Martin Deryckere (56) uit Kuurne. Hij nam op Velofollies deel aan onze wedstrijd en mag zich vanaf nu eigenaar noemen van een gloednieuwe Ridley Fenix met bijhorend pakket Tacx rollen, een helm van Lazer en wieleroutfit van Sportful.

Proficiat Martin, je krijgt een nieuwe fiets van BikeExchange! Gaat hij van pas komen? Bedankt! Hij zal vast en zeker van pas komen. Mijn huidige Thompson wordt dit jaar alweer tien. Wat nieuw materiaal kan dus geen kwaad.

Heb je grote fietsplannen dit jaar? Ik ga voor de derde keer op rij meedoen aan Climbing For Life. De vorige edities waren al pittig met bergen als de Tourmalet en La Planche des Belles Filles, maar dit jaar zal het er met onder andere Les 2 Alpes ook niet naast zijn. Dat ik vorig jaar op mijn leeftijd overal ben boven geraakt, vond ik toch al een prestatie. Het was die dag gloeiend heet en de beklimmingen haalden soms 18%. Ik heb toen stevig in mijn stuur moeten bijten. Daarom train ik nu toch ook weer zo’n 200km per week. Ik wil er helemaal klaar voor zijn.

ridley fenix wedstrijd winnaar

Ben je buiten fervent wielertoerist, ook een koersliefhebber? Jazeker! Toen ik klein was zat ik al voor de zwart-wit tv bewonderd naar de Tour de France te kijken. Ik was toen fan van alle Belgen, maar natuurlijk vooral van Merckx. Nu zijn het vooral de klassiekers. Parijs-Roubaix, Ronde Van Vlaanderen, Gent-Wevelgem,... De meeste heb ik zelf ook al gereden. Als recreant weliswaar.

Wie zijn je lievelingsrenners in het peloton? Boonen, Vanmarcke, de lichting jonge Belgen. Cancellara is ook een wreed goede stoemper. Maar uiteraard ook de lokale jeugd. Tjorven Cleenewerck bijvoorbeeld. Dat is een jongen uit de buurt die bij de nieuwelingen koerst. Je kent hem misschien nog als de jongen met het vlaggetje die na de overwinning van Tom Boonen in de Ronde van 2012 dolgelukkig zat te juichen in een wei. Hij werd zo enkele weken wereldberoemd in Vlaanderen.

Houd onze hoofdpagina in de gaten voor meer wedstrijden in de toekomst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief