Plaats een advertentie

De Superklassieker: Ervaar het beste van de Ronde en Roubaix

april 29, 2016
De Superklassieker: Ervaar het beste van de Ronde en Roubaix

Het is een eeuwige discussie tussen wielerliefhebbers. Welke koers is de mooiste? Welke de zwaarste? De Ronde Van Vlaanderen en Parijs-Roubaix hebben elk hun eigen karakter. De ene houdt van de korte kuitenbijters van de Vlaamse Ardennen, voor de andere spreken de eindeloze kasseistroken in het Noord-Franse niemandsland meer tot de verbeelding.

kasseien superklassieker

Een uniek parcours

Op 1 mei kan je zelf gaan oordelen. De Superklassieker biedt acht verschillende parcoursen aan. Van 55km voor de recreatief ingestelde wielertoerist, tot 195km voor wie een loodzware uitdaging zoekt.

Onderweg krijg je alles wat mooi is aan de Ronde en Roubaix voor de wielen. Onder andere de Paterberg, Muur van Geraardsbergen, Taaienberg, Kluisberg, Carrefour de l'Arbre, Gruson, Hem en de fameuze wielerbaan worden opgenomen.

Win een Polygon racefiets

BikeExchange zal op dit evenement vertegenwoordigd zijn met een promotiestand. Kom ons bezoeken en je kan deelnemen om een exclusieve Polygon racefiets winnen!

polygonfb

Inschrijven voor de Superklassieker kan je ter plaatse aan het Centrum Ronde Van Vlaanderen in Oudenaarde vanaf 7.30u. Prijs: 7 euro voor bondsleden en 10 euro voor niet-aangeslotenen. Onderweg geniet je van duidelijke bewegwijzering en voldoende bevoorrading om de dag door te komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief