Plaats een advertentie

Italiaanse Racefiets Merken

april 17, 2023
Italiaanse Racefiets Merken

Ze zijn zeer gewild, blinken uit door hun extreem hoge kwaliteit en fascineren fietsers over de hele wereld: racefietsen uit de Italiaanse fietssmederijen. Bianchi, Colnago of Pinarello - wij presenteren de belangrijkste Italiaanse racefietsmerken! Ontdek alle racefietsen op de markt.

Basso

basso-jpg

Basso is een zeer gerespecteerde Italiaanse fabrikant van racefietsen met hoofdkantoor in Dueville, Veneto. Basso maakt al meer dan 40 jaar fietsen van het hoogste niveau en heeft naam gemaakt als een van de meest gerenommeerde fabrikanten van racefietsen ter wereld. Basso fietsen worden gekenmerkt door eerste klas materialen, innovatieve technologieën en handgemaakte precisie.

Elke fiets wordt zorgvuldig en individueel vervaardigd door ervaren vakmensen. Basso biedt een breed scala aan fietsen, van klassieke stalen frames tot moderne carbon frames, ontworpen voor racing op het hoogste niveau of voor dagelijks gebruik.

De ontwerpen van Basso fietsen zijn typisch Italiaans - elegant, stijlvol en tijdloos. Elke fiets is een kunstwerk, ontworpen voor prestaties, snelheid en comfort. Het merk is er trots op deel uit te maken van de rijke Italiaanse fietstraditie en zijn producten hebben een uitstekende reputatie in de wielerwereld. Over het geheel genomen is Basso een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit, het beste vakmanschap en de ultieme rijervaring. Met hun prachtige ontwerpen en focus op prestaties heeft Basso over de hele wereld een trouwe aanhang gekregen. Ontdek alle Basso racefietsen op de markt.

Bianchi

bianchi_impulo_pro-jpg

Bianchi is een legendarische Italiaanse fabrikant van racefietsen met een geschiedenis die teruggaat tot 1885. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Milaan en staat bekend om zijn hoogwaardige, handgemaakte fietsen, die een uitstekende reputatie genieten in de wielerwereld.

Bianchi fietsen worden gekenmerkt door hun elegante esthetiek en eersteklas kwaliteit. Ze staan bekend om hun legendarische kleur Celeste, die al tientallen jaren een handelsmerk van het merk is. Bianchi biedt een breed scala aan fietsen, van racefietsen voor professionals tot kwaliteitsfietsen voor recreatief gebruik.

Bianchi fietsen staan bekend om hun innovatieve technologie en baanbrekend design. Het merk heeft in het verleden veel wielerevenementen en de Tour de France gewonnen en is een van de meest gerespecteerde merken in de industrie. Ontdek alle Bianchi racefietsen op de markt.

Bottecchia

bottecchia-png

Bottecchia is een gerenommeerde Italiaanse fietsenfabrikant die sinds de oprichting in 1924 bekend staat om zijn hoogwaardige racefietsen. Het merk is genoemd naar de oprichter Ottavio Bottechia, die bekend stond als professioneel wielrenner en goud won op de Olympische Spelen van Parijs in 1924.

Bottechia racefietsen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en vakmanschap en zijn bereden door enkele van de beste wielrenners ter wereld. De fietsen worden gemaakt in Italië en staan bekend om hun uitstekende prestaties en stijlvolle esthetiek.

Bottechia biedt een verscheidenheid aan racefietsmodellen, waaronder zowel carbon als aluminium frames die speciaal zijn ontworpen voor wedstrijdrijden. De fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige componenten die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid bieden. Bottechia racefietsen vind je niet alleen op de weg, maar ook op het velodrome.

Met zijn rijke geschiedenis en reputatie voor het produceren van enkele van de beste racefietsen ter wereld, blijft Bottechia een belangrijke speler op de Italiaanse racefietsmarkt en een favoriet onder wielrenners over de hele wereld. Ontdek alle Bottecchia racefietsen op de markt.

Cinelli

cinelli-jpg](https://marketplacer.imgix.net/xg/3ATn_XwpBXcN9qpbKLfTtRw9M.jpg?auto=format&fm=pjpg&fit=max&w=1000&h=1000&s=8d88d3ae9abbec2d76451ee1b583c764)

Cinelli is een bekende Italiaanse fietsenfabrikant, gespecialiseerd in de productie van racefietsen. Het merk werd in 1947 opgericht door Cino Cinelli, een voormalig wielrenner, en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd voor zijn kwaliteitsfietsen.

Cinelli racefietsen staan bekend om hun nauwkeurig vakmanschap en stijlvolle esthetiek. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder carbon en stalen frames die speciaal ontworpen zijn voor wedstrijdrijden. Cinelli biedt ook een variëteit aan onderdelen, waaronder sturen en zadels die gewaardeerd worden door fietsers over de hele wereld.

Het merk staat ook bekend om zijn iconische "C"-logo, dat op veel van zijn fietsen te zien is.

Met een rijke geschiedenis en een reputatie van uitstekende kwaliteit en vakmanschap, blijft Cinelli een belangrijk merk op de Italiaanse racefietsmarkt en een favoriet onder fietsers over de hele wereld. Ontdek alle Cinelli racefietsen op de markt.

Colnago

colnago-png

Colnago werd opgericht in Cambiago, een stad in de regio Lombardije in Noord-Italië, en produceert sinds 1954 fietsen van hoge kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht door Ernesto Colnago, een voormalig wielrenner die na het einde van zijn carrière besloot zich te wijden aan de productie van racefietsen. Colnago racefietsen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, uitstekend vakmanschap en stijlvolle esthetiek. De fietsen worden gemaakt in Italië en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals carbon, staal en aluminium.

Colnago heeft door de jaren heen met veel beroemde wielrenners gewerkt en de fietsen zijn gebruikt in veel belangrijke wielerevenementen. Vandaag de dag blijft Colnago een belangrijke speler op de Italiaanse racefietsmarkt en een favoriet onder wielrenners over de hele wereld. Ontdek alle Colnago racefietsen op de markt.

Pinarello

pinarello-dogma-fs-2020-jpg

Pinarello is een gerenommeerde Italiaanse fietsenfabrikant, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige racefietsen. Het bedrijf werd in 1952 opgericht door Giovanni Pinarello en heeft zijn hoofdkantoor in Treviso.

Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologieën en uitstekend vakmanschap. Pinarello racefietsen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals carbon, aluminium en titanium en bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het merk heeft samengewerkt met enkele van de beste wielrenners ter wereld en zijn fietsen zijn gebruikt bij vele belangrijke wielerevenementen, waaronder de Tour de France en de Olympische Spelen.

Pinarello staat ook bekend om zijn iconische styling, waaronder het kenmerkende "Dogma" model. Het bedrijf streeft naar constante innovatie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties van zijn fietsen te verbeteren.

Pinarello blijft een belangrijk merk op de Italiaanse racefietsmarkt en een favoriet onder fietsers over de hele wereld.

Ontdek alle Pinarello racefietsen op de markt.

Wilier

wilier-jpg

Wilier is een Italiaanse fietsenfabrikant die bekend staat om zijn racefietsen van hoge kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 1906 en heeft zijn hoofdkantoor in Rossano Veneto, in de provincie Vicenza in Noord-Italië.

Zeer populaire modellen zijn de CENTO10SL, de RAVE SLR en de GTR TEAM, die allemaal gekenmerkt worden door hoogwaardige afwerking en een goed afgestemde mix van onderdelen.

Het merk staat ook bekend om zijn onmiskenbare esthetiek en iconische "Ramato" afwerking, waaronder een bronskleurige lak.

Ontdek alle Wilier racefietsen op de markt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief