Plaats een advertentie

BikeExchange is opnieuw de shirtsponsor van Mitchelton-SCOTT tijdens de Tour de France 2020

augustus 25, 2020
BikeExchange is opnieuw de shirtsponsor van Mitchelton-SCOTT tijdens de Tour de France 2020

BikeExchange is de nieuwe shirtsponsor van Mitchelton-SCOTT en zal te zien zijn op de truien van het UCI-team tijdens de Tour de France 2020, de daaropvolgende La Course by Le Tour en alle andere races in 2020.

BikeExchange is sinds 2015 een partner van GreenEDGE Cycling en is al de partner voor naamgevingsrechten van het Chinese Continental- team.

In de afgelopen maanden was de online marktplaats een belangrijke partner tijdens de COVID-19 lockdown en leverde met de “BikeExchange - Where the World Ride Series” een van de eerste geplande raceseries voor een WorldTour-team op Zwift.

Het BikeExchange-logo staat op de borst en in het midden van de rug onder de Mitchelton-SCOTT-logo's, evenals op de schouders en de tricot zak op de rug.

10487718_bejersey-jpg

Mark Watkin – Global CEO van BikeExchange: "BikeExchange is erg blij om terug te kijken op een lange samenwerking met GreenEDGE en het Mitchelton-SCOTT-team. We kijken ernaar uit om onze activiteiten en aanwezigheid met het team in dit nieuwe hoofdstuk te versterken en terug te komen op het teampakket.”

"We kijken ernaar uit dat het team succesvol zal zijn in deze nieuwe, uitdagende omgeving en bovenuit."

Darach McQuaid - Voorzitter van GreenEDGE Cycling: “We zijn trots om BikeExchange opnieuw aan te kondigen als een belangrijke partner voor de Tour de France 2020. BikeExchange is sinds 2015 een officiële partner van ons team en ondersteunde ons begin dit jaar met de "BikeExchange - Where the World Rides Series", die onze fans en rijders bezig hield tijdens de lockdown."

"We kijken ernaar uit om de rest van het seizoen op het hoogste niveau te strijden en de BikeExchange online marktplaats dichter bij miljoenen wielerfans te brengen."Schrijf je in voor onze nieuwsbrief