Plaats een advertentie

Belgische Racefiets Merken

april 17, 2023
Belgische Racefiets Merken

België is een bekend centrum voor de wielersport, dus het is geen verrassing dat het enkele van de beste racefietsmerken ter wereld heeft voortgebracht. Twee van de beroemdste merken zijn Ridley en Eddy Merckx, beide bekend om hun racefietsen van hoge kwaliteit en hun lange geschiedenis in de wielersport. Terwijl Ridley de laatste jaren snel aan populariteit heeft gewonnen, is Eddy Merckx al sinds de jaren zeventig een begrip in de wielerwereld. In dit artikel nemen we deze twee Belgische racefietsmerken, hun geschiedenis, filosofie en producten nader onder de loep.

Ontdek alle racefietsen op de markt.

Ridley

ridley_noah-png

Ridley is een Belgisch fietsenmerk dat al meer dan 25 jaar fietsen van hoge kwaliteit produceert. Het bedrijf is vooral bekend om zijn eersteklas racefietsen, die door hun hoge kwaliteit en prestaties populair zijn bij fietsers en fietsliefhebbers wereldwijd.

Ridley heeft zich ten doel gesteld innovatieve technologieën en modern design te combineren om racefietsen te ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen. Ridley racefietsen staan bekend om hun precisie, efficiëntie en aerodynamica. Elk model is zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van fietsers van alle niveaus.

Het bedrijf biedt een breed scala aan racefietsen, van lichte en wendbare racefietsen voor veeleisende bergbanen tot aerodynamische racefietsen voor snelle vlakke wegen. Ridley gebruikt hoogwaardige materialen zoals carbon en aluminium om lichtgewicht en toch robuuste fietsen te produceren.

De racefietsen van Ridley hebben talrijke prijzen gewonnen, waaronder de Design & Innovation Award. Het merk is ook sponsor en leverancier van verschillende professionele wielerploegen, waaronder Lotto Soudal en Israel Start-Up Nation. Ontdek alle Ridley racefietsen op de markt.

Eddy Merckx

eddy_merckx-jpg

Eddy Merckx is een Belgisch racefietsmerk genoemd naar de beroemde Belgische wielrenner Eddy Merckx. Merckx wordt beschouwd als een van de meest succesvolle wielrenners aller tijden en won tijdens zijn carrière talloze titels en records. Zijn passie en expertise voor de wielersport zijn duidelijk merkbaar in de producten van zijn merk.

Eddy Merckx produceert al meer dan 30 jaar racefietsen, die worden gekenmerkt door kwaliteit, prestaties en elegantie. Elk model is met grote zorg ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de specifieke behoeften van fietsers van alle niveaus.

de racefietsen worden gekenmerkt door hun lichtheid en efficiëntie. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen zoals carbon en aluminium om lichtgewicht en toch robuuste fietsen te produceren. Daarnaast vertrouwt Eddy Merckx op innovatieve technologieën om de aerodynamica en stijfheid van zijn fietsen te optimaliseren.

Het Eddy Merckx assortiment omvat een breed scala aan racefietsen, van lichte en wendbare racefietsen voor veeleisende bergbanen tot aerodynamische racefietsen voor snelle vlakke tracks. Elk model is ontworpen door ervaren ingenieurs en wielrenners om maximale prestaties en comfort te garanderen. Ontdek alle Eddy Merckx racefietsen op de markt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief