For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Cube reaction sl medium 2015

Nu €1.449 €1.859

GRATIS verzending binnen Belgium
Koop online

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...

Beschrijving

alleen afhalen of thuislevering na afspraak.

Merk: Cube
Type: Hardtail MTB
Geslacht: Heren
Gebruik - rijstijl: Cross-Country & Race
Wielmaat: 29"
Groepset: Shimano Deore XT
Frame materiaal: Aluminium
Conditie artikel: Nieuw
Beschikbaarheid: Koop online, In de winkel kopen
ID: 103292003

Specificaties

De Cube Reaction HPA SL 29 Heren fiets is een perfecte hardtail van lichtgewicht aluminium. Door het top frame en de hoge kwaliteits- onderdelen is dit echt een fiets geworden waarmee men makkelijk een meerdaagse bergtocht mee kan rijden. Alles op deze fiets is ontworpen om uw kracht zo efficiënt mogelijk om te zetten in snelheid, gebalanceerd/scherp stuurgedrag en een snelle acceleratie.

Het hoge zit- en rijcomfort wordt verder gehaald door het prettige Selle Italia SC1 zadel in combinatie met het stuur. De handvatten, shifters, remmen, alles is zo goed op elkaar afgestemd dat er met kleine aanpassingen voor iedereen een perfecte zithouding is. Bedenk dan dat er ook nog een RockShox SID verende voorvork op de fiets zit en u weet zeker dat zelfs de meest hobbelige paden glad gaan aanvoelen.

Qua aandrijving zit u ook helemaal goed op de Cube reaction HPA SL 29er. Door de Shimano XT groep weet u dat het schakelen en rijden soepel zal verlopen. Niet alleen nu maar rit, na rit, na rit. De 30 versnellingen geven u heel veel keuze in hoeveel kracht u tijdens het trappen wilt zetten. De crank komt met 40x30x22T bladen, mocht u meer interesse hebben in een 2x10 compact systeem dan kunt u misschien kijken naar een Cube Reaction GTC Race 29 of naar een Cube LTD SL 29 Blackline. Ook de hydraulische schijfremmen zijn van het Shimano XT systeem dus ook goed en veilig uw snelheid controleren is vanzelfsprekend.

Neem even de tijd om de detail foto's te bekijken, deze laten zien hoe goed de fiets in elkaar zit. In de specificaties vind u alle technische details van de fiets. Een ding is zeker, de Cube Reaction HPA SL 29 is perfecte combinatie van ergonomie en high-performance voor een zeer scherpe prijs.

Verzendbeleid

Omdat wij een goede service en correcte afhandeling belangrijk vinden worden fietsen niet opgestuurd, bestelde en betaalde fietsen kunnen afgehaald worden in ons ophaalpunt.

BudgetBikes Afhaalpunt Tielt
Vredestraat 3
8700 TIELT

Afhalen enkel mogelijk met afspraak via info@budgetbikes.be.

Fietsen kunnen ook bij u thuis geleverd worden door onze interne dienst (prijs en tijdstip overeen te komen via info@budgetbikes.be.)

Bestellingen van onderdelen/toebehoren/kledij bij Budgetbikes worden verzonden door onze verzendingspartner GLS. Van zodra deze specialist in verzendingen uw bestelling ophaalt, wordt uw e-mailadres meegegeven om u optimaal te informeren en u een goede weergave te geven van waar uw pakje zich bevindt. Zorg er dus zeker voor dat uw opgegeven email adres correct is. Bij het ontbreken van een correct emailadres is het onmogelijk voor Budgetbikes of de verzendingspartner om u tijdig en correct te informeren over uw bestelling.

Na ontvangst van de betaling worden de goederen ingepakt. Vooraleer ze in de doos gestopt worden, wordt er een foto van de producten gemaakt. Dit om latere discussie over aantallen, beschadiging, enz te vermijden. Tevens wordt een foto van de gesloten doos genomen, zodat de aansprakelijkheid van budgetbikes of partners kan uitgesloten worden. Indien u toch een beschadigd of verkeerd geleverd product zou ontvangen, gelieve dan zo spoedig mogelijk info@budgetbikes.be te verwittigen met een beschrijving en foto's van het beschadigde of verkeerd geleverd product. Het product mag niet gebruikt worden en moet in de originele varpakking blijven. Budgetbikes zal u contacteren voor een oplossing. De klant is verantwoordelijk voor terugzending van het product, en dit gebeurd enkel op vraag van budgetbikes.

Indien uw bestelde product op voorraad is, wordt die de volgende dag door GLS afgehaald bij Budgetbikes en verhoogt de kans op levering de dag nadien (enkel op maandag tot vrijdag, in het weekend worden er geen leveringen voorzien). GLS levert pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, in België over het algemeen binnen 24 uur. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd. Pakketten worden over de weg vervoerd en verkeersproblemen kunnen uiteraard tot vertragingen leiden.

Ideaal gezien neemt u uw pakket persoonlijk in ontvangst. U bevestigt de ontvangst van het pakket met uw handtekening op de handscanner van de GLS-chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van uw gezin het pakket in uw naam in ontvangst nemen.

Indien niemand het pakket voor u in ontvangst kan nemen, ontvangt u via mail de uitnodiging om uw keuze van aflevering kenbaar te maken: dit kan een tweede aanbieding op opgegeven adres zijn of aflevering bij een Parcelshop bij u in de buurt. In België zijn er meer dan 200 GLS ParcelShops. Ze zijn geïntegreerd in bestaande winkels en handelszaken. Elke GLS ParcelShop is op elke weekdag minstens van 10u00 tot 18u00 open. Heel wat handelszaken met een ParcelShop hebben zelfs ruimere openingsuren. U vindt beslist een ParcelShop in uw buurt. U kan er uw pakket de volgende negen werkdagen gaan afhalen. Deze informatie kan u ook met de Track & Trace-functie van GLS opvragen. Daarvoor maakt u gebruik van de Track ID-code op het bericht van aanbieding. Met de ParcelShop zoekfunctie op de GLS website vindt u meer informatie over de openingsuren en het adres van de ParcelShop.

Bij de afhaling van uw pakket dient u zich uiteraard te identificeren. Een geldige identiteitskaart of paspoort is voldoende.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de geraamde leveringstermijn ontvangt. De maximale leveringstermijn bedraagt 7 dagen, te rekenen vanaf de dag na uw bestelling. Indien we er niet kunnen in slagen om de bestelde goederen binnen de 7 dagen te leveren dan brengen we u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Indien levering binnen de 7 dagen niet kan kunt u kiezen voor een overeengekomen alternatief of annulatie van de bestelling (indien de betaling al is gebeurd, ontvangt u de volledige terugbetaling van het betreffende artikel of de betreffende artikelen).

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.

Cube reaction sl medium 2015

Nu €1.449 €1.859

GRATIS verzending binnen Belgium
Koop online

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief