For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Nav Menu

ARIV Merge

Prijs €3.385,58

GRATIS verzending binnen Belgium
Enkel online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...

Beschrijving

Nu in voorbestelling!

Een opvouwbare elektrische fiets voor stadsforenzen die waarde hechten aan snelheid, connectiviteit en grensverleggend ontwerp. De Merge is de enige elektrische vouwfiets met interne bekabeling. Het is uitgerust om in uw leven te passen. Maak verbinding met de ARĪV-app en navigeer direct naar uw bestemming, ongeacht hoe snel u wilt.

De ARĪV eBikes kan je nu voorbestellen. Andere kleuren kan u voorbestellen. Uw ontvangstdatum is afhankelijk van uw plaats in de orderwachtrij.

Modern, stijlvol ontwerp: De ARĪV Merge is echt een prachtige fiets dankzij het mooie en stevige aluminium frame. Deze e-bike is de enige op de markt met weggewerkte kabels voor een strakke, gestroomlijnde look.

Krachtige, compacte motor: Deze e-bike beschikt over een krachtige en compacte GM-motor waarmee u tot wel 25 km/h haalt. Met een koppel van 75 newtonmeter hebt u het vermogen om snel te versnellen en uitdagende heuvels te beklimmen met minimale inspanning.

Veiligheid van voor tot achter: De ARĪV Merge heeft volledig geïntegreerde veiligheidskenmerken, zoals een ledlamp voor en een heldere ledlamp achter. Hiermee ziet u duidelijk wat er voor u gebeurt en bent u duidelijker zichtbaar voor automobilisten.

Verbonden en traceerbaar: U kunt de ARĪV eBike-app koppelen aan uw Ariv Merge zodat u via één interface kunt navigeren en informatie kunt weergeven zoals snelheid, kilometerstand, mate van trapondersteuning en resterend accuniveau.

Gebruiksklaar bij levering: We leveren uw ARĪV Merge gebruiksklaar bij u aan huis. Vouw hem uit, laad de accu op en u kunt de weg op. Gereedschap is niet nodig.

30-dagen-fietsen-en-genieten-garantie: Als u niet 100% tevreden bent met uw ARĪV Merge eBike 2019, kunt u deze binnen 30 dagen na levering retourneren en ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug.


Richtingaanwijzers niet beschikbaar in Europa
Preproductiemodel is afgebeeld.
Controleer de lokale wet- en regelgeving voordat u een e-bike aanschaft en gebruikt
De periode van 30 dagen begint op de dag van levering. Exclusief verzendkosten. De fiets moet met alle onderdelen worden geretourneerd.
Vereist registratie en service van de Ariv eBike-app, een compatibele smartphone, een data-abonnement en Bluetooth.

Merk: ARIV
Type: Elektrische vouwfietsen
Type versnelling: Naafversnelling
Frame materiaal: Aluminium
Vermogen motor: 250W
Motorfabrikant: GM
Conditie artikel: Nieuw
Beschikbaarheid: Koop online
ID: 107070254

  • Modern, stijlvol ontwerp
  • Krachtige, compacte motor
  • Veiligheid van voor tot achter
  • Verbonden en traceerbaar
  • Gebruiksklaar bij levering
  • 30-dagen-fietsen-en-genieten-garantie

Verzendbeleid

Verzending naar een afhaalpunt of postkantoor niet mogelijk

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Retourneringsbeleid

Onbeschadigde Producten die online zijn gekocht en geleverd aan een klant kunnen binnen 30 dagen na ontvangst door de klant worden geretourneerd voor een volledige restitutie van de aankoopsom.

Garantie van de fabrikant

Onverminderd enig wettelijk recht van de klant garandeert GM dat het Product geen materiaal- en/of fabricagefouten zal vertonen binnen een periode van 2 jaar na de levering aan de klant, mits het Product is gebruikt in overeenstemming met het beoogde doel en de toepasselijke handleiding zoals door GM aan de klant is verstrekt.

Verdere info vindt u op de productpagina's onder documenten.

ARIV Merge

Prijs €3.385,58

GRATIS verzending binnen Belgium
Enkel online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief